Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Transfer TR - ?!

CiachQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
Jak wiadomo na oficjalnej stronie Ligi pojawiła się informacja o transferze na serwery TR- tureckie .

Wymogiem jest zalogowanie się z Turcji .

I tu pojawia się moja pytanie . Czy dało by się przez jaki program zmieniający IP taki wymóg spełnić ?!
Mam kontro na serwerze rosyjskim ,ale tam po wbicie Diamond+ na grę czeka się latami .

Grałem już na tureckim serwerze ,wbiłem nawet challenger500p a ping jest nawet lepszy niż na eune/euw ,więc z chęcią przeniosę tam smurfa .

Hol hola ,ciekawi mnie czy to poskutkuje ,bo możliwe jest że promocja dotyczy tylko osób które zalogowały się PRZED promocją . Jak tak to przekreśla mój chytry plan :[

Opublikowano

Osobiście logowałem się z Tureckiego VPN, ale nie zmieniało to nic w sklepie - transfer nadal był płatny. Jedynym wyjściem będzie napisanie do supportu o przeniesienie, to na pewno poskutkuje, masz czas do końca stycznia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Logowałem się przez CyberGhost Premium i nic z tego. Próbowałem przestawić DNSy na tureckie oraz zmienić lokalizację na turecką. Niestety nic nie zadziałało. Chyba będzie to opcja 2 w Twoim poście czyli będzie się liczyć tylko dla osób, które logowały się z Turcji wcześniej.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

A czy tam nie jest przypadkiem napisane coś w stylu, że dopiero po przeniesieniu koszta zostaną zwrócone czy coś?

Opublikowano
Important Note: Players with VPN or IP altering connection settings should contact Player Support in order to use the free transfer, since they technically don’t appear to be logging in from Turkey.

musisz sie skontaktowac z supportem.

Opublikowano

Nawet tam nie idz turki to durne kebaby ktore grac nie umia jeszcze wieksze raki od eune tyle ze ich sie zrozumiec nieda dzieki czemu jest 0 komunikacji >.<

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Przykro mi DeLajt ale EUNE to najgorszy serwer jaki widziałem . A grałem już na 5 serwerach diamond +
Turki są w porządku . Tam nikt nie wyzywa , nie utrudnia gry ,bo  przegrał linie . Każdy tryharduje i jest przyjemnie .

Poza tym są lepsi od graczy EUNE ,tak czy inaczej jak ktoś jest dobry na EUNE to idzie na WEST . Takie są realia .

EUNE to aktualnie najgorszy serwer pod względem komunikacji i umiejętności .
Coś mi się wydaje ,że ty DeLajt jesteś idealnym przykładem .
Kto pisze ,że "durne kebaby nie umieją grać i mają raka" .

Gra EUNE w pigułce ;)

Opublikowano

Przykro mi DeLajt ale EUNE to najgorszy serwer jaki widziałem . A grałem już na 5 serwerach diamond +

Turki są w porządku . Tam nikt nie wyzywa , nie utrudnia gry ,bo  przegrał linie . Każdy tryharduje i jest przyjemnie .

Poza tym są lepsi od graczy EUNE ,tak czy inaczej jak ktoś jest dobry na EUNE to idzie na WEST . Takie są realia .

EUNE to aktualnie najgorszy serwer pod względem komunikacji i umiejętności .

Coś mi się wydaje ,że ty DeLajt jesteś idealnym przykładem .

Kto pisze ,że "durne kebaby nie umieją grać i mają raka" .

Gra EUNE w pigułce ;)

Grałem na wescie eune i teraz tr..

West > Eune > TR 

Grałem na poziomach silver - diamond i wiem co mówie, nawet nie chodzi tu o mentalność tylko umiejętności znasz jakiegoś gracza z turcji który jest rozpoznawalny na scenie esportowej? Bo ja nie ;) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Grałem na wescie eune i teraz tr..

West > Eune > TR 

Grałem na poziomach silver - diamond i wiem co mówie, nawet nie chodzi tu o mentalność tylko umiejętności znasz jakiegoś gracza z turcji który jest rozpoznawalny na scenie esportowej? Bo ja nie ;)

a faker to nie kebab?

Opublikowano

a faker to nie kebab?

Jadles kiedys kebaba u koreanczyka? bo ja nie.

Gralem na TR z rok temu na poziomie d2, z porownaniem do d1 west to niebo a ziemia.

Opublikowano

Może mnie mylić pamięć, ale jak grałem trochę na wescie niedawno to w cliencie było info o możliwości przeniesienia konta, a na eune tego nie widziałem. Ale tak jak mówię, o ile mnie pamięć nie myli.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...