Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mobilnym tokenem...

Iverse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tu ktoś kto może miał podobny problem?
Gdy wchodzę na tele : Steam Guard/Ustawienia/ zaznaczam :Uzyskaj kody Steam Guard na mój telefon/Dalej/ wyskakuje mi to:
http://scr.hu/8i42/cw5tq
próbowałem usunąć numer telefonu i wszystko od nowa dodać,niestety od godziny 12 w dzień jeszcze nie doszedł ani jeden sms, powtarzałem tą czynność kilkukrotnie.

ktoś pomoże?

Opublikowano

Może masz ustawiony jakiś inny kraj (nie +48 na początku)? Albo za słaby zasięg na telefonie i nie może z czymś się połączyć (te H+ często jest przekłamane przynajmniej u mnie)? Na konto normalnie się zalogowałeś i możesz przeglądać sklep, pokazuje fundusze itp?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Normalnie mogę przeglądać sklep itd, +48 nie wiem czy mam bo nie da się tego sprawdzić numer telefonu jest zakryty tylko końcówkę widać, dodam tyle że wczoraj z tym tez miałem problem około 23 się tym bawiłem i też sms'y nie dochodziły a za to miałem pobudke około 03;08 bo dostałem od steam 8 smsów, niestety dzisiaj te kody nie działają. Nr telefonu na steam dodałem 77 dni temu ;|

Opublikowano

Wygląda, że wina leży po stronie przeciążonych serwerów steam lub twojego operatora. Jakbyś napisał do supportu jaki masz problem to może sami ci to jakoś aktywują?

Opublikowano

Sms nadal nie doszły a juz 24h :mad: do supp napisałem jeszcze dzisiaj popróbuje coś z tym zrobić,operator orange sms od innych normalnie dochodzą :p

##edit już wszystko zrobiłem jednak wina była po stronie steam, bo dziś natychmiastowo doszły sms, dzięki za próbę pomocy
można zamknąć temat

Opublikowano

Skoro sms raz doszły to +48 jest :/

Chyba nie pozostaje nic jak czekać na odpowiedź supportu (daj znać co ci odpisali).

Osobiście nigdy nie miałem takiego problemu, próbowałeś może zmienić nr na jakiś z innej sieci (no nie wiem, na mamę lub brata)? Czy żeby zmienić numer jest potrzebna jakaś weryfikacja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...