Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Co to jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie, mógłby ktoś mi wytłumaczyć co to dokładnie są elobuddy?

z tego co wywnioskowałem to są jakieś skrypty, jednak nie widziałem do tego jakiegoś poradnika jak to działa, mógłby mi ktoś to wytłumaczyć?

Nie interestuje się tym bo gram normalnie xD

Pozatym czy są jakieś elobuddy do shaco?

Opublikowano

Program typu bola lub leaguesharpa, bardzo wczesna i pobugowana wersja. Podobno z czasem ma się stać się najlepszy ze wszystkich, ale jak na razie się na to nie zanosi.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Program typu bola lub leaguesharpa, bardzo wczesna i pobugowana wersja. Podobno z czasem ma się stać się najlepszy ze wszystkich, ale jak na razie się na to nie zanosi.

W jakim sensie pobugowana?

Opublikowano

Jezeli pyta sie co do elobuddy, to zapewne nie wie co to bol lub ls, wiec poco mówisz mu ze jest to cos podobnego do tego?

Elobuddy jak juz wiesz, to skrypty.

Skrypt jest w wielu formach. Jako skrypt combo, unikania czy pomocy.

Np. Przy trzymaniu spacji ze skryptem na riven, automatycznie oraz w jak najlepszy sposób/oby wykonuje combo, focusujac sie na priorytecie z target selektora.

Przy skryptach typu evade, gdy np. leci Q nidalee, skrypt automatycznie go uniknie, lecz zle, lub wgl nie konfigurowany, wyglada naprawde dziwnie, oraz ludzie napewno zortientuja sie ze cos jest nie tak, a ty nie grasz legit.

Kilkoma slowami, elobuddy praktycznie gra za Ciebie.

Przepraszam za brak znaków Polskich.

Opublikowano

EloBuddy to to samo co Bot of Legends i League Sharp. Program, który umożliwia użycie skryptów w grze.

Z Sharpem było to samo, ba nawet projekt padł i jak widać się rozwinął po czasie. ;)

Opublikowano

Pobugowana wersja?

Projekt cały czas jest udoskonalany, a w tej chwili wcale nie jest taki zły, szczerze na niektórych skryptach do postaci, gra mi się o wiele lepiej niż na L#.

EloBuddy ma już na ten czas ma dużo plusów, takie jak garstka bardzo dopracowanych skryptów, które dorównują, lub przewyższają te z konkurencji, undetected ZoomHack, farmienie pod wieżą, customizacja Orbwalkera czy Prediction.

Ponadto EloBuddy jest i będzie, darmowym projektem.

@topic

EloBuddy jest to program, który injectuje się do procesu League of Legends, a następnie wstrzykuje skrypty, dzięki którym możesz uzyskać wyżej wymienione korzyści.

eSwH2k3.png

Opublikowano

"Wczesna i pobugowana wersja" ? "Ma stać się najlepszy ze wszystkich ale jak na razie się na to nie zanosi" ? Jaja sobie robisz gościu ? Gram na EB od całkowitego początku , do dzisiaj jedynymi bugami które u mnie wystąpiły były problemy z instalacją niektórych skryptów lub randomowe crashe przy dużej ilości skryptów zinjectowanych jednocześnie i nic po za tym .. Owszem ,skrypty są słabszej jakości niż od L$ czy Bol'a ale nie wszystkie , są skrypty które przewyższają je i to z ogromną jakością .. EB jest ciągle dopracowywany , ale nie zapominajmy że (z tego co mi wiadomo) nad samym API jak i Core pracują tylko finn i hellsing , a co do common i sdk mają dostęp jedynie (z tego co mi wiadomo aktualnie) bodajże 4 developerów ? Z tego powodu EB nie rozwija się tak szybko jak L$ czy BOL (bo wydaję mi się że u nich było znacznie więcej developerów) 

Opublikowano

Gdzie ten undetected zoomhack?

Możesz sobie "opcje w grze" właczyć lub za pomocą tego skryptu https://github.com/andre23andre/EloBuddy/tree/master/A23A_MultiUtility

Ja używam od 5.22, gdyby było wykrywalne dostałbym w przeciągu tygodnia, jak nie od razu po grze.

"Wczesna i pobugowana wersja" ? "Ma stać się najlepszy ze wszystkich ale jak na razie się na to nie zanosi" ? Jaja sobie robisz gościu ? Gram na EB od całkowitego początku , do dzisiaj jedynymi bugami które u mnie wystąpiły były problemy z instalacją niektórych skryptów lub randomowe crashe przy dużej ilości skryptów zinjectowanych jednocześnie i nic po za tym .. Owszem ,skrypty są słabszej jakości niż od L$ czy Bol'a ale nie wszystkie , są skrypty które przewyższają je i to z ogromną jakością .. EB jest ciągle dopracowywany , ale nie zapominajmy że (z tego co mi wiadomo) nad samym API jak i Core pracują tylko finn i hellsing , a co do common i sdk mają dostęp jedynie (z tego co mi wiadomo aktualnie) bodajże 4 developerów ? Z tego powodu EB nie rozwija się tak szybko jak L$ czy BOL (bo wydaję mi się że u nich było znacznie więcej developerów)

Więcej osób ma dostęp, ale to nic nie zmienia.

EloBuddy jest młodym projektem, a mimo to bardzo szybko się rozwija.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Tym idiotom ktoś płaci za bredzenie, jaki to Elo Buddy nie jest z*******y? K***a, ten program miał takie prawo wyglądać w pierwszych miechach po wyjsciu, ale nie po takim czasie. Wkurwiony tym stanem rzeczy wlaśnie pobrałem gaming on Steroids, zagrałem pare gier i to działa o niebo lepiej niż to ścierwo.

Opublikowano

Tym idiotom ktoś płaci za bredzenie, jaki to Elo Buddy nie jest z*******y? K***a, ten program miał takie prawo wyglądać w pierwszych miechach po wyjsciu, ale nie po takim czasie. Wkurwiony tym stanem rzeczy wlaśnie pobrałem gaming on Steroids, zagrałem pare gier i to działa o niebo lepiej niż to ścierwo.

XDDDDDDDDD Jakby chociaz tam byli porzadni developerzy to może bym nie zaśmiał. Już sama budowa ich hacka jest smutna.

Na EB spokojnie idzie platyne osiąnąć. Ale lepiej poczekać do 6 sezonu na naprawione Evade i wtedy można jeszcze wyżej na bank. Dla mnie wszystko pięknie śmiga i tak jak pisałem jedynie Evade do poprawy. Popsuło się w ciągu ostatnich patchy.

Opublikowano

Możesz sobie "opcje w grze" właczyć lub za pomocą tego skryptu https://github.com/andre23andre/EloBuddy/tree/master/A23A_MultiUtility

Ja używam od 5.22, gdyby było wykrywalne dostałbym w przeciągu tygodnia, jak nie od razu po grze.

Więcej osób ma dostęp, ale to nic nie zmienia.

EloBuddy jest młodym projektem, a mimo to bardzo szybko się rozwija.

No jak to nic nie zmienia ? Im więcej głów do pracy tym szybciej praca idzie :)

To że TY nie potrafisz korzystać i skonfigurować poprawie  to nie nasza wina i to nie powód aby odrazu wyzywać   :D 

btw. pozdrawiam bo właśnie wygrywam serie do platynki 1 :))

Opublikowano

Skonfigurowac poprawnie? xD K***a, mam konto na challu na sharpie, a na tym gównie idzie ledwo co plat dobic. EB to c**jstwo, sorki dzieci, to że obciągacie z połykiem ekipie z nulleda nie znaczy, że ich hack jest w jaki kolwiek sposób lepszy. Obecnie to jest to całkowicie spierdolone, niemal niegrywalne gówno, i jest w c**j daleko, nawet za słabym bolem.

Opublikowano

Skonfigurowac poprawnie? xD K***a, mam konto na challu na sharpie, a na tym gównie idzie ledwo co plat dobic. EB to c**jstwo, sorki dzieci, to że obciągacie z połykiem ekipie z nulleda nie znaczy, że ich hack jest w jaki kolwiek sposób lepszy. Obecnie to jest to całkowicie spierdolone, niemal niegrywalne gówno, i jest w c**j daleko, nawet za słabym bolem.

Shift - konfiguracja, pozdro :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Brak słów :D , nie zniżę się do twojego niskiego poziomu :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...