Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

AiroTCM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż występuje u mnie na LAPTOPIE problem. Kiedy najeżdżam kursorem myszy na ikone np gry to otwiera się jak klikam ale w grze kiedy klikam graj t nie działa a przycisk podświetla się że na niego podjechałem. Nie jest to wina myszy bo ''touchpad,, czy jak to się nazywa przy klikaniu też nie działa. Te 3 kreski w prawym górnym rogu chrome też nie moge kliknąć a świeca sie jak na nie najade.I jeszcze kiedy klikam cofnij strone to ta strna otwiera mi się na nowej karcie a jak na nią klikam to się wyłacza.

Opublikowano

Wylacz touchpad i sprobuj wtedy zwykla myszka.
Mialem kiedys podobny problem, przez touch pad swirowal mi komputer.
Gdy go wylaczylem i podpialem zwykla myszke dzialal tak jak powinien.

Jezeli jednak nie pomoze to sprobuj formatu.

Znajdz_zps9604d9fb.jpg

Opublikowano

Polecam Formata lub wgranie na nowo systemu napewno pomoze tez tak mialem w lapku :)

Właśnie problem w tym zę myszka działa na pulpicie a jak wchodzę w ustawienia lapka i chce kliknąć przycisk od formatu/odświeżenia całego systemu  to myszka nagle przestaje działac  i nie mam jak kliknąć. 

Jeszcze jakies pomysły?

Wylacz touchpad i sprobuj wtedy zwykla myszka.

Mialem kiedys podobny problem, przez touch pad swirowal mi komputer.

Gdy go wylaczylem i podpialem zwykla myszke dzialal tak jak powinien.

Jezeli jednak nie pomoze to sprobuj formatu.

Nie dziala a formatu bądź odświeżenia całego systemu niemam jak zrobić bo myszka wyłącza się kiedy wchodze w ustawienia i nie moge kliknąć przycisku od odświezenia bądź formatu  :(  juz nie mam sił masz jeszcze jakies pomysły? 

Opublikowano

Po co ci myszka do obsługi Windowsa ? Wystarczy TAB by zaznaczyć i ENTER by w cokolwiek kliknąć. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Hmm sprobuj jeszcze wejsc w tryb awaryjny. Moze jakas piracka apklikacja powoduje tego "swira" myszki.
A jezeli nie to format, myszka nie jest ci potrzebna, mozesz uzyc tabulatora badz PGUP/PGDOWN, lub strzalek.

Znajdz_zps9604d9fb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...