Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] BoL z Nulleda + VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym stworzyć nowe konto na którym będę grał na boli i tu moje zapytanie. Czy jeżeli kupie premium za 10$ na nulledzie to będę mógł używać cracked bola i pobierac do niego paczki crackowanych/vipovskich scriptow bez zdobywania zadnej złudnej reputacji ? Pozdro :)

Opublikowano

lepiej kupić vipa na nulledzie i masz wszystkie skrypty używając auth key + odpowiedniego nicku.

Tyko skąd wezmę dany nick? Tam jest podane na ich forum czy jak to wygląda? Orientujesz się może?

Opublikowano

Tyko skąd wezmę dany nick? Tam jest podane na ich forum czy jak to wygląda? Orientujesz się może?

To jest chyba tak że na ich forum ludzie podają nick do konta na którym mają vip skrypty, Ty w BoLu przepisujesz ten nick i Auth key podany przez nich i masz wszystkie ich skrypty.

harley.png

Opublikowano

Macie download do tego pirackiego bola? Mam konto i wgl lecz nie mam jak pobrać ;P Bezpośredni link bym poprosił

Opublikowano

Nicki użytkowników z bola, jeżeli nie chce ci się szukać osób które w sygnie mają wypisane spore ilości paid skryptów, użyj jednego z udostępnionych nicków. Na nulledzie/plebie jest tego pełno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...