Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bohater. On jest... przerażający.

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością, bo zaciekawił mnie niemiłosiernie. Chciałbym zobaczyć to co było na forum czyli attack speed bez możliwości zwiększenia, ale piękny dmg z wykorzystaniem słabych punków przeciwników. Czas pokaże, czas pokaże. Miejmy nadzieję, że nie będzie trzeba długo czekać. IP już odłożone. Rp zresztą też jakby miał dobrego skina jakiegoś.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Ciekawi mnie ten "nowy zestaw mechanik"

Nie ma nic lepszego niż postacie co sieją mordor na linii po 30 grach ogarniania jej.

Mam nadzieje że to będzie ciężka postać, i że gdy wejdzie w rotacje to ludzie nie będą jej pickować bo łatwo nią walnąć pente.

IP są, no więc teraz tylko czekać :)

harley.png

Opublikowano

:x akurat wczoraj kupiłem Kindred. Szczerze to i tak nie żałuję, bo znalazłem w końcu maina xD

Zaciekawił mnie, ale podejrzewam, że to ADC, a akurat jako Strzelec niezbyt dobrze czuję się na linii :P

Opublikowano

Jeśli to adc to miodzio, vayne ez i varus trochę sie znudzili mi, a niczym innym nie lubie grać, może wreszcie coś dobrego :)

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...