Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob free na privy

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy m2bob działa na privach? Po odpaleniu wyskakuje komunikat:

"The free version of M2Bob does ONLY work on Gameforge-Servers" To enjoy M2Bob on other servers you need M2Bob Premium."

Jednak wiele osób na mpc twierdziło, że na privach także działa darmowa wersja.

Opublikowano

Podwazac to co napisali tworcy programu xD Tworca pisze, ze nie dziala bez premium ale zawsze sa tacy ktorym dziala xD

Opublikowano

Haha komedia istna.Kup m2boba.I nie robcie z siebie biedakow.Bo mi sie to zwraca w pare dni wydalem 45 zl na 40 dni a juz mam 400 zl + a mam do 31 stycznia licencje wiec pozostawiam tobie to do rozkminy.Oczywiscie odpalone 6 kont

Haha komedia istna.Kup m2boba.I nie robcie z siebie biedakow.Bo mi sie to zwraca w pare dni wydalem 45 zl na 40 dni a juz mam 400 zl + a mam do 31 stycznia licencje wiec pozostawiam tobie to do rozkminy.Oczywiscie odpalone 6 kont

/niereg. sygna

Opublikowano

Tu chodzi o priva :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...