Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu anty-cheat na cheaterów na serwerze.

Dyzmoreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da radę gdzieś znaleźć plugin antycheat.pl? Chodzi mi o to, że jeśli chcemy dołączyć na serwer musimy mieć paczkę z antycheat.pl.
Tworzymy sobie serwerek dla naszych ziomków na 2 zamki i są ludzie, którzy no na huzunce popierdzielają. :D

.

Opublikowano

Haha plugin.. To jest silnik, ale nie wiem czy ci dadzą o tak po prostu, tylko już musisz mieć porządny serwer, i żeby dużo graczy na nim grało. :) Chyba to tak na tym polega, nie wiem. Napisz do nich, do się więcej do wiesz :D

Opublikowano

Czy da radę gdzieś znaleźć plugin antycheat.pl? Chodzi mi o to, że jeśli chcemy dołączyć na serwer musimy mieć paczkę z antycheat.pl.

Tworzymy sobie serwerek dla naszych ziomków na 2 zamki i są ludzie, którzy no na huzunce popierdzielają. :D

To masz niezłych ziomków, jak nawet gdy grają na serwerze gdzie są tylko wasi znajomi muszą się odpalić. 

Co do tematu - Nie znajdziesz, znajdź lepszych ziomków w tedy nie będzie problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...