Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

♦ Monitor z olx ♦ Szukam ♦

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam monitora z olx, chce na monitor wydać max 400 zł (podawajcie do 450-470,może coś z ceny zbije)

Chciałbym,żeby monitor był jak największy,miał dobrą rozdziałkę,HDMI (jeżeli do możliwe) i jak najwiecej Hz?

Opublikowano

To sobie przeglądnij, poczytaj opisy i wybierz kilka, z godzinę-dwie ci to zajmie.

Potem wróć z pytaniami 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ostatni Acer , ewentualnie z twojego ostatniego tematu Samsung S24C300H też by się nadawał. 

Jedak radził bym poszukać też  na Allegro, w razie problemów zawsze jest gwarancja portalu ze zwrotem pieniędzy. 

Masz jeszcze wybór szukać w swojej okolicy i podjechać oglądnąć monitor. 

Opublikowano

Ujdzie,na allegro jednak większy wybór używek o podobnych parametrach 

Opublikowano

Mam dwa na bieżąco używane. 

Średni 32"  8K Samsung U32D97KQSR do kompa i konsoli, kupiony w sklepie. 

TV 3D  27" do laptopa  LG 27MT93V , za którego dałem 500 zł w Polsce na allegro z lombardu.   Jak widzisz można trafić dobry tylko trzeba szukać, czasem trafisz nawet z wysyłką bezpłatną. 

Opublikowano

Za 500zł można czasem trafić na Dell U2410 od prywatnego użytkownika.

W takie coś bym celował, a nie sypiące się po gwarancji acery czy inny szmelc.

Dell produkował wówczas całkiem solidne monitory.

416231423689480320491.png

Opublikowano

Bo to profesjonalne monitory raczej dla grafika, projektanta. Wiekowo dość stare -7-8 lat ale jak ci napisał kolega wyżej warte swojej ceny. 

Opublikowano

Poszukam jakiegoś min 27 może będzie okazja :)

ps czm to jest takie drogie ? http://olx.pl/oferta/monitory-dell-27-24-cali-ramie-na-2-monitory-CID99-IDdnf4w.html#bda09caea7;promoted

Wielkość matrycy zdecydowanie nie powinna być jedynym kryterium.

Masz z Katowic na OLX U2410 za 500zł. Zapytaj się, na ile świecił zazwyczaj, nie bez powodu nazywali ten model spawarką, a szkoda byłoby jakiegoś trupa kupić.

Opublikowano

Jak można to czekam jeszcze na inne propozycje - wole bardziej nowoczesny desing

ps czm czasami mam wszystko na forum takie kremowe i awatary w kole,a czasami normalnie niebieski i kwadrty ?

Opublikowano

Jak można to czekam jeszcze na inne propozycje - wole bardziej nowoczesny desing

ps czm czasami mam wszystko na forum takie kremowe i awatary w kole,a czasami normalnie niebieski i kwadrty ?

Nie słyszałem jeszcze o monitorze, który łączył by dobry deisgn z samą jakością (patrz większość modeli Eizo i NEC). 

Jakikolwiek nie starszy niż te 5-6 lat Dell z serii P lub U będzie ok i tego bym szukał za te pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...