Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Koń Bez Karmienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kto grał w inne gr typu MMO, ten wie, że w niektórych z nich swojego mounta się nie karmi.

I tutaj moje pytanie: jak zrobić aby koń nie wołał o jedzenie? I żeby nie zdychał po jakimś tam czasie?

Za pomoc będą +

Opublikowano

Dzięki, plusik leci. Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to mile widziane. Przydałby się też jakiś sposób na to, żeby koń się nie męczył.

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Ulepszona wersja ktora karmi konia przy kazdej zmianie mapy, wbiciu levela i zalogowaniu.

Edytowane przez WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

No to już wiem jak konia utrzymać przy życiu, plusy lecą. Teraz jeszcze potrzebuję lekarstwa na zmęczenie konia.

Czy ktoś potrafi sprawić żeby mój koń się nie męczył? Oczywiście będą plusy.

Opublikowano

Niby obiecałem plusy ale w Twoim przypadku widzę, że zbierasz minusy a nie chciałbym być chamski.

horse stamina na 9999999999 i nie zmeczy ci sie do konca swiata

Może to trochę noobskie z mojej strony ale napisz mi jeszcze gdzie to dodać i jak.

Napisz też w poście co wolisz, + czy - :P

Opublikowano

Niby obiecałem plusy ale w Twoim przypadku widzę, że zbierasz minusy a nie chciałbym być chamski.

horse stamina na 9999999999 i nie zmeczy ci sie do konca swiata

Może to trochę noobskie z mojej strony ale napisz mi jeszcze gdzie to dodać i jak.

Napisz też w poście co wolisz, + czy - :P

w navicacie tabela plarer/player i szukasz rubryki horse stamina

P.S. w sygnie mam że zbieram minusy :P (za co +??) ale tym aż sie tak nie przejmuje

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Plus nie ode mnie już naprawiam :P No i minusik leci. :rolleyes:

Narazie tego nie sprawdzę bo komp mi padł, ale wierzę, że działa.

Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...