Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie z tym pójść?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałbym żeby w moim miescie otwarto jakąś sekcje sztuk walki, chociażby judo ponieważ nigdzie w okolicy takowej nie ma.

Sam znam sporo osób które by było chętne żeby na takie zajęcia uczęszczać, tylko pytanie gdzie z tym pójść?

W mieście u nas jest 1 galeria  w której jest siłownia z salkami, myslę, że wystarczająco dużymi i ośrodek sportowy.

Opublikowano

Ja bym poszła do urzędu miejskiego, tam by Cię dalej pokierowali. Całkiem możliwe, że jeszcze wsparli by inicjatywę. W każdym mieście to funkcjonuje inaczej, ciężko określić.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Grałem w Tekkena, mogę was nauczyć paru chwytów.

Zapytaj w urzędzie, jakaś petycja też by tutaj zła nie była.

Ewentualnie możesz poszukać jakiegoś "Senpai", który byłby chętny

was uczyć, ustalić cenę oraz zebrać wystarczającą liczbę osób by to wszystko miało sens

Wynająć sale i uczęszczać na zajęcia.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jak jesteś ze wsi/małego miasta to raczej małe szanse aby była tam szkoła walki. Jeśli chodzisz do szkoły to często tam ogłaszają się różne szkoły walki.

Opublikowano

Wystarczy, że ogarniesz trenera i wynajmujesz sale, np w szkole. Kupujecie maty, tarcze i praktycznie to wystarczy na początek by poduczyć się techniki.

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...