Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież RP z konta parę pytań

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.Gralem z jakims randomem z lola czasami ktorego poznalem w grze,nie znam go w real.Wkurzyl mnie ktoregos razu wiec wszedlem sobie na jego konto zeby mu cos zepsuc a tam rp za okolo 200zl.Wiec nakupowalem sobie mystery skinow i pare innych pierdol za to i wyslalem na swoje konto + go zablokowalem zeby nie miec z nim kontaktu.Wiem ze to sku******** zachowanie,ale nie o to tu chodzi.Chce sie was zapytac czy moge dostac za to jakas kare jezeli on to zglosi do riotu,bo wydaje mi sie ze chyba nie ,ale pisze temat zeby sie upewnic.Sorry za bledy ortograficzne i brak polskich znakow,ale pisalem to na szybkosci.

Opublikowano

Riot zabierze ci te skiny odda temu kolesiowi rp a tobie dodatkowo zbanuje konto, proste. 

Opublikowano

Riot zabierze ci te skiny odda temu kolesiowi rp a tobie dodatkowo zbanuje konto, proste. 

Jakis dowod na to poprosze ze riot tak robi.

Opublikowano

Riot nic nie zrobi, bo powie mu, że konto jest jego własnością i źle postąpił że podał komuś swój login oraz hasło, tak więc możesz być spokojny. A uprzedzając zachowanie tego typka co mu to zrobiłeś - czyli straszenie policją, to o to też nie musisz się bać bo policja nic w tej sprawie by nie zrobiła a on sam pewnie i tak by nie poszedł na psiury. :v­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Riot nic nie zrobi, bo powie mu, że konto jest jego własnością i źle postąpił że podał komuś swój login oraz hasło, tak więc możesz być spokojny. A uprzedzając zachowanie tego typka co mu to zrobiłeś - czyli straszenie policją, to o to też nie musisz się bać bo policja nic w tej sprawie by nie zrobiła a on sam pewnie i tak by nie poszedł na psiury. :v­

Taka odpowiedź chciałem usłyszeć xD 

Opublikowano

Skurwysyn z cb pierwszego sortu normalnie xD A z tamtego typka to jakiś kretyn kto normalny podaje hasło nieznajomej osobie ?!

W sumie jak bym takiego spotkał to też bym go ojebał i nauczył pokory oraz zasad jakie panują w dzisiejszym wirtualnym świecie.To jakiś silwer, brąz tak btw ?

Opublikowano

­Riot nic nie zrobi jeśli on podał Ci hasła etc. Mnie również okradziono, tyle że na sumę 100 zł. Dobry znajomy mnie okradł, oczywiście teraz już nim nie jest. Riot nic nie zrobił bo stwierdził, że współdzielone konta mamy.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Skurwysyn z cb pierwszego sortu normalnie xD A z tamtego typka to jakiś kretyn kto normalny podaje hasło nieznajomej osobie ?!

W sumie jak bym takiego spotkał to też bym go ojebał i nauczył pokory oraz zasad jakie panują w dzisiejszym wirtualnym świecie.To jakiś silwer, brąz tak btw ?

silver 3 ale wbil na bolu platyne 4.To jakis chlopak ze wsi,nie dziwne ze taki glupi.Nie obrazajac oczywiscie nikogo kto tez mieszka na wsi,ale tam duzo takich ludzi mieszka :D

Opublikowano

a ten jeszcze jape cieszy ze ojebal typa na 200 zł XDDD no k***a apogeum plebsu, takich to tylko wykastrować i spalić

kappa = gay

prawdziwy facet nie kappuje

Opublikowano

Dostaniesz bana. JEZELI ten koles napisze do riotu ze ktos sie wlamal na jego konto, nie ze podal ci haslo. Dojda do ciebie po IP, typkowi oddadza RP a ty dostajesz perma z automatu. Ale taki plebs jak ty to tylko w polsce, zycze ci wszystkiego najgorszego

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Jesli masz dowody na to, ze sam ci podal haslo do konta to nie masz sie czego bac.

Jesli ich nie masz, to bedzie to uznane za wlamanie do konta i kradziez i odzyska swoje RP - mam nadzieje, ze tak sie stanie.

Najgorszy typ skurwialego cebulaczka, jakiego dotychczas spotkalem. Gosciu ci zaufal, dajac ci dostep do konta z taka iloscia RP, a ty go po prostu ojebales bez zadnych skrupulow, bo "wkurzyl mnie".

Uciac reke to k***a za malo.

Opublikowano

Dostaniesz bana. JEZELI ten koles napisze do riotu ze ktos sie wlamal na jego konto, nie ze podal ci haslo. Dojda do ciebie po IP, typkowi oddadza RP a ty dostajesz perma z automatu. Ale taki plebs jak ty to tylko w polsce, zycze ci wszystkiego najgorszego

cooooo, no podkoloryzowałeś to nieźle

Według mnie nic Ci nie zrobią, bo jak tamten kolega napisze że dał Ci hasło to on dostanie perma za współdzielenie konta. Ewentualnie jak jakimś cudem uwierzą mu, że ktoś mu się magiczną sztuczką hackerską włamał to zwrócą mu RP.

Opublikowano

A nic nie może zrobić. Gdybyś w jakiś magiczny sposób wwalił mu się na konto nie znając hasła to wtedy mógł by coś na Ciebie mieć. Lecz skoro miałem jego hasło i login do konta, to jest w takim razie wina i nic nikt z tym nie zrobi.

tumblr_nz5oe2KFat1ul9ajgo2_500.gif

Opublikowano

@Lord Makin

Jak mi dasz jego IP to wyrwe chwasta.

cooooo, no podkoloryzowałeś to nieźle

Według mnie nic Ci nie zrobią, bo jak tamten kolega napisze że dał Ci hasło to on dostanie perma za współdzielenie konta. Ewentualnie jak jakimś cudem uwierzą mu, że ktoś mu się magiczną sztuczką hackerską włamał to zwrócą mu RP.

Piszesz, że Twoje konto zostało skradzione, oni przywracają stan sprzed kradzieży (czyt. data przed kradzieżą którą podajesz w tickecie). Tak bym to opisał ogólnie, szczegółowo nie będę się rozpisywał "jak" ;).

518831445005751729602.png

Opublikowano

Więc krótko zwięzlie i na temat.... On dostanie bana za share konta.... skiny ci zostaną, a on będzie płakał... nic więcej..., może sobie pisać miliony tick'etów iść na policje itd... jego wina... nie przestrzegał regulaminu, to ma kare... proste i bez żadnych gadań o policjach i innych gównach za przeproszeniem jak co poniektórzy wyżej to robili... dostaje perma za share, a ty jesteś na 200zł+ i rito będzie miało w to wy*ebane :), mam nadzieję że teraz się uspokoisz ^^, fakt faktem... było to chamskie, ale cóż za głupotę i naiwność kara musi być.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Więc krótko zwięzlie i na temat.... On dostanie bana za share konta.... skiny ci zostaną, a on będzie płakał... nic więcej..., może sobie pisać miliony tick'etów iść na policje itd... jego wina... nie przestrzegał regulaminu, to ma kare... proste i bez żadnych gadań o policjach i innych gównach za przeproszeniem jak co poniektórzy wyżej to robili... dostaje perma za share, a ty jesteś na 200zł+ i rito będzie miało w to wy*ebane :), mam nadzieję że teraz się uspokoisz ^^, fakt faktem... było to chamskie, ale cóż za głupotę i naiwność kara musi być.

Najpierw jeszcze musi udowodnic, ze gosc dal mu dostep do tego konta.

Jesli nie widzisz w tym nic zlego, a co gorze zwykle zlodziejstwo i kurestwo nazywasz "kara za glupote" to ja zaczynam watpic w to spoleczenstwo.

Mozna was smialo wrzucic do tego samego worka, bo ty tez bys pewnie opierdolil takiego naiwniaka, gdyby ci podal haslo, co?

Opublikowano

Dostaniesz bana. JEZELI ten koles napisze do riotu ze ktos sie wlamal na jego konto, nie ze podal ci haslo. Dojda do ciebie po IP, typkowi oddadza RP 

Dokładnie tak jest, chyba nie ma co się rozpisywać. Jak koleś powie, że mu się włamano to sprawa jasna, ma szanse odzyskać, a ty stracisz to co zyskałeś.

Jesli masz dowody na to, ze sam ci podal haslo do konta to nie masz sie czego bac.

Jesli ich nie masz, to bedzie to uznane za wlamanie do konta i kradziez i odzyska swoje RP - mam nadzieje, ze tak sie stanie.

Ale co z tego, że ma dowody? Przecież support do niego nie będzie pisał o takie rzeczy xD

­

Opublikowano

Nikt nic nie odda nikomu.

Jeżeli dostałeś dobrowolny dostęp do jego konta, to jeszcze bana on wyłapie, w regulaminie dokładnie pisze, że do 1 konta przypisuje 1 osoba.

Jesteś bezpiecznym skurwy****m :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...