Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MarienWar] Szukam hacków

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

superjumpa jakiegoś albo esp xD
@Edit coś mi się zdupcylo wyskoczył w cliencie update jakies 20mb które się nie chcą pobierać

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Wypuścili nowego clienta, którego musisz pobrać z ich strony. Więc pewnie dlatego ci się nie aktualizuje a przez to nie ma już aktualnych haxów, więc trzeba poczekać ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

jakie wypu? Błąd fix... trzeba nowego klienta pobrać zmienili cały wygląd ;o, a co do pytania to dalej aktualne.. macie haxy tam :D?

Opublikowano

jakie wypu? Błąd fix... trzeba nowego klienta pobrać zmienili cały wygląd ;o, a co do pytania to dalej aktualne.. macie haxy tam :D?

@eXciting

Korzystają ze starych emulatorów Montany, dokładnie tych samych, które tutaj udostępniłem. Wprowadzili tego klienta tylko dzięki Futurowi. Gdyby im nie pomógł za "drobną" opłatą (ogólnie zdarł już z nich dobrze ponad tys. Euro), to nigdy by coś takiego nie nastąpiło. :v

Wątpię, aby świeżo po zmianie klienta gry, były dostępne jakieś cheaty. Musisz nieco poczekać. 

Opublikowano

bez sensu... jak macie hackować to na nexona wyjazd , tylko gre psujecie innym graczom.  -.-

Opublikowano

bez sensu... jak macie hackować to na nexona wyjazd , tylko gre psujecie innym graczom.  -.-

Lekka presja aby wymusić na właścicielach lepsze zabezpieczenia.. Nie, żeby używał cheatów czy coś  ^^

Opublikowano

przecież nie piszę, że chce aima opk i nie wiadomo... Bardzo dużo osób haxiło... TO mogę sobie poskakać na super jumpie

Opublikowano

przecież nie piszę, że chce aima opk i nie wiadomo... Bardzo dużo osób haxiło... TO mogę sobie poskakać na super jumpie

I wylapac bana. Po co? Nie mam pojecia po co chcesz sobie psuc skilla, ale w sumie na ich serwerze to i ja bym pohaxowal xD

Tak czy siak haxow nadal nie ma. Pewnie trzeba poczekac z tydzien lub 2. Zrobie wam taka przyjemnosc i wstawie jak sie pojawia :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak masz komuś psuć zabawe chakami to WYPIERDALAJ i nie psuj czyjejś ciężkiej pracy na tym serwerze i na żadnym innym priv po to ktoś to zrobił żeby nie było tych jebanych chakerów

Opublikowano

jak masz komuś psuć zabawe chakami to WYPIERDALAJ i nie psuj czyjejś ciężkiej pracy na tym serwerze i na żadnym innym priv po to ktoś to zrobił żeby nie było tych jebanych chakerów

Psuć grę ? Super Jump zepsuje grę? Haha:) Jak mogę zepsuć grę, skoro już jest zepsuta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...