Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farmbot w Kamermodzie

Sebskitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zaczełem bawić się z kamermodem.

Powie mi ktoś czy jest taka opcja aby postać sama chodziła i biła metki? chciałbym np. zostawić tak żeby bił mi metiny przez noc ale nie wiem jak to włączyć,

Wiem że jest opcja wykrywacza metinów itp, ale chodzi mi o opcje faktycznie bicia tych metinów a nie tylko ich wykrywanie gdy sami przy nich przejdziemy.

Dzięki wielkie.

harley.png

Opublikowano

Sam kiedyś tego szukałem, ale nie ma takiej możliwości, bot na metki wyszukuje tylko metiny z zapisanych pozycji i zapisuje koordy nowych.

Opublikowano

pamietam ze na metin2mod.tk byla taka opcja ze chodziles na mapie i ustawiales ( zapisywales sobie kordy gdzie postac ma chodzic ) . Gdy zauwazyla metka zaczela go bic . Nie wiem czy nadal taka opcja istnieje ;) .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

pamietam ze na metin2mod.tk byla taka opcja ze chodziles na mapie i ustawiales ( zapisywales sobie kordy gdzie postac ma chodzic ) . Gdy zauwazyla metka zaczela go bic . Nie wiem czy nadal taka opcja istnieje ;) .

No właśnie nie istnieje chyba, bo szukałem tego okienka gdzie wpisywać kordy ale tego nigdzie nie ma ;v a starsze wersje kamera nie działają na aktualne patche mt2 prawda?

harley.png

Opublikowano

a słyszałem że aktualnie m2bob jest darmowy czy coś takiego, wie ktoś coś na ten temat?

Bo jest, raz dziennie musisz pobrać pliczek, do którego link dostajesz przy uruchomieniu spatchowanego bota.

Opublikowano

No właśnie nie istnieje chyba, bo szukałem tego okienka gdzie wpisywać kordy ale tego nigdzie nie ma ;v a starsze wersje kamera nie działają na aktualne patche mt2 prawda?

No to w takim razie wycofali to ;) .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Bo jest, raz dziennie musisz pobrać pliczek, do którego link dostajesz przy uruchomieniu spatchowanego bota.

A warto jest to pobierać? tzn czy to jest full premium czy tylko jakieś podstawowe funkcje m2boba?

No to w takim razie wycofali to ;) .

Trochę dziwne bo wydaje się że fajną opcją to było

harley.png

Opublikowano

A warto jest to pobierać? tzn czy to jest full premium czy tylko jakieś podstawowe funkcje m2boba?

Trochę dziwne bo wydaje się że fajną opcją to było

Podstawowe funkcje, ale jest expbot z pickupem na wybrane itemy + mobberhack i z tego co wiem to bije metki, zbiera śmieci jak chcesz i sprzedaje je u handlarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...