Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi premium - Jaki wybrać?

repASTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio się zastanawiałem nad kupnem tanka premium. (do 250 zł) Głównie zależy mi na zarobku.

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Wszytko zależy od stylu gry i tego czego wymagasz od czołgu...

T34 - żółw z miękkim korpusem, mocnym (duży dmg+niezła penetracja) ale niecelnym działem i długim przeładowaniem. Bardzo fajne zarobki.

IS-6 - twardy skurwysyn, korpus nie do przebicia gdzy dobrze się skontujesz­. Wieża łapie wszystko, jak łapiesz we właz, ew. w policzka. Średnie zarobki, trochę trzeba nastukać, żeby na prawdę dobrze zarobić.

FCM 50t - miękki HT, prawdę mówiąc nie umiem i nie lubię nim grać. Zarabia średnio.

112 - Słabszy IS-6 ?

CDC - dynamiczny, celny, dobra pena. Czasem coś dingnie, często pada ammorack. Zarabia przyzwoicie.

T54 mod.1 - Podobny moim zdaniem do T-44, w dobrych rękach swoje zrobi. Zarabia przyzwoicie.

STA-2 - mój aktualnie ulubiony med premium. Czasem dingnie, nie ma problemów z penetracją. Zarabia całkiem sporo.

Tyle z VIII wartych moim zdaniem zachodu.

Z niższych tierów polecam 

VII - SU-122-44 kozacki zarabiasz, daje mega frajdę z gry.

V - Churchill III / Exelsior - są podobne, zarabiają podobnie ( churchill bodajże więcej)

Kupując czołg premium powinieneś kierować się tym, jaką nację grindujesz. Czołgi premium to nie tylko zarobki, ale i szkolenie załóg.

Opublikowano

kolego mam w  garazu

- lowe czolg ciezki jedzie wolno max 35 z gorki, pancerz ma sredni, peneracja bardzo dobra  uszkodzenia moga byc, zarobki na nim nie sa zle 

- is6 super twardy czesto przyjmuje rykoszety najslabszym pkt czolgu jest wieza zrednia ale w policzki czesto lapie oraz we wlaz zarobki na nim sa bardzo dobre( polecam szczegolnie wtedy gdy masz kogos znajomego z takiim czolgiem w plutonie tymi czolgami robi sie miazge z wroga)

-112 drugi is6 tyle ze ma mocniejsza wieze i lepsza penetracje na zlocie zarobki tez dobre

-jg 8.8 niszczyciel wolny i niestety gra na nim zalezy od mapy i druzyny raz nabijesz na nim 1k dmg raz 3.5k dmg wszystko zalezne ale zarobki sa bardzo dobre nawet na 1.5k dmg  idzie zarobic 60-80 tys 

ogolnie zarobki na is6/lowe/112.sa bardzo podobne wiec ja ci polecam ktorys z tych najlepsze zarabiaczki w grze

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dziękuję bardzo za pomoc. Like dla panów  :yay:

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...