Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję bota do zbierania kart

SirAcer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W m1 widzę dużo botów zbierające karty okey. Też bym chciał sobie ustawić na zbieranie ale nie wiem jakiego bota ci ludzie używają. Raczej wątpię żeby to był kamer. Próbowałem ustawić go ale to nie działa jak chce. 

Dlatego pytam czy wie ktoś może jakiego bota używają ci ludzie, że postacie stoją w miejscu nic nie robiąc, a do nich zlatują się moby i same padają (nie widać żeby postać atakowała, stoi tylko w miejscu), i zbiera im karty.

Proszę o szybką odpowiedz.

Opublikowano

Otóż zaskoczę Cię to KamerMod tylko trzeba też pobrać ze strony kamera dodatkowo waithack wgrać go do moda i odpowiednio ustawić AutoPickUp oraz mobber dystans i mobber timer.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Super dzięki za pomoc ogarnąłem sobie to, tyle że mi mobber nie chce dzialać powinien. Jak go wlączę to raz zwoła moby i koniec. Timer 1s i odległość 6000 ustawiłem

Opublikowano

Super dzięki za pomoc ogarnąłem sobie to, tyle że mi mobber nie chce dzialać powinien. Jak go wlączę to raz zwoła moby i koniec. Timer 1s i odległość 6000 ustawiłem

ustaw na 2 sek

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...