Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do kupna Wiedźmina 3 Serca z Kamienia na PS4

KaRzahni123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Interesuje mnie jedna sprawa dotycząca wersji pudełkowej Serca z Kamienia na ps4 i jedyne czego chcę to odpowiedzi czy mam rację w moim rozumowaniu. 

Odczytałem na jednej ze stron, że w pudełku DLC "Serca z Kamienia" na PS4 znajduje się kod do Origin/Steam. W innych opisach tego nie znalazłem. 

Jeżeli jednak kupię takie dlc w wersji pudełkowej to czy kod tam się znajdujący da się spokojnie "dodać" do konta PlayStation?

I czy dodatek w takiej formie będzie działał z Wiedźmin 3 na płycie? 

Z góry dzięki za odpowiedź  ;)

PS:

-o takie coś mi się rozchodzi jeśli niezbyt jasno wytłumaczyłem. 

A jeżeli nie to może podalibyście jakąś stronę (prócz allegro) z której można owy egzemplarz nabyć ;) 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Ja polecam kupić dodatek z zaufanej mi strony, kupuję tam gry, kupiłem też DLC "Serce z Kamienia".

https://cdp.pl/

lub polecam tak że

http://swiat-gier.com/

Co do twojego pytania, to z tego co wiem to na PC jest kod steam/origin a na PS4 myślę że nie powinno być żadnego kodu.

Tak jak mówię polecam kupić z stronki podanej wyżej, mam do niej zaufanie więc polecam =D

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Ok dziękuję ;)  Właśnie trafiłem na jedno ogłoszenie gry PS4 i tam było Steam /Origin i dlatego założyłem ten temat  :) Jeszcze raz wielkie dzięki  :yay:

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...