Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na drop ze stone.

LoveGamePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Chciałbym plugin na drop ze stone, który ma MINIMUM:

- drop ze stone(ustawienie szansy oraz ilości dropu)

- zwiększony drop dla rang specjalnych np. Vip i Svip

- działający fortune I-III

Fajnie by było gdyby miało gui i turbo drop, ale do szczęścia nie jest mi to potrzebne, więc szukam pluginu na drop ze stone z tymi 3 opcjami. Nie chcę OtherDrops, bo się buguje, a KarolekDrop mi nie działa(wyskakują błędy w konsoli) i nikt nie chciał pomóc z tym problemem. Jest jeszcze Suseu drop, ale nie wiem czy tam jest zwiększony drop i chyba nie działa fortune.

Z góry dziękuję, za plugin, który będzie mnie satysfakcjonował daję plusa i najlepszą odpowiedź :)

Opublikowano

Fix KarolekDrop jest albo na mpcforum albo na bukkit.pl, jak chcesz już mieć dobry plugin na drop to na giełdzie masz za 50 zł no chyba, że nie chcesz nic wydawać to zostało ci awesomedrop, mhdrop. ­

Opublikowano

Obawiam się, że nie ma takiego pluginu udostępnionego publicznie, chociaż możesz jeszcze sprawdzić MH-Drop.

Z tego co słyszałem MH-Drop jest płatny, więc ile on kosztuje, lub jeśli jest darmowy to poproszę link.

Fix KarolekDrop jest albo na mpcforum albo na bukkit.pl, jak chcesz już mieć dobry plugin na drop to na giełdzie masz za 50 zł no chyba, że nie chcesz nic wydawać to zostało ci awesomedrop, mhdrop. ­

Poproszę link do naprawionego Karolka. Aktualnie niestety nie mam tak wysokiego budżetu, a AwesomeDrop jest zbugowany(nie działa turbodrop, ale tego mi nie potrzeba. Prawdziwym bólem jest PPM na diamentowy kilof i on się naprawia. Gdyby nie to to bym już miał dawno AwesomeDrop).

Więc jeszcze raz proszę o link do MH-Drop lub do fix Karolka i AwesomeDrop(o ile jest).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...