Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mobilnym tokenem

Pasik18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim
Mam pewien problem.. otóż nawet nie pamiętam kiedy, ale zainstalowałem apkę steam, aby miec ten cały token..Ok, wszystko zrobilem tak, jak było opisane, dostałem SMSa z kodem, wszystko gitara, ale... Odczekałem tydzien i nic!
25.12 zmieniłem telefon, znów dostałem SMSa, zalogowałem się wszystko gitara..
Na ten moment jest 04.01, czyli 10dni od zmiany - i pewnie ok 20 od pierwszego logowania na starym telefonie...
A przy wymianach nadal jest napisane, że moje przedmioty zostaną przechowane przez 72h
Dodam, ze wszystko działa, logując się na konto, lub na jakieś stronki typu fanobet - Muszę podać kod.
Ma ktoś pojęcie co z tym mogę zrobić ? Dlaczego mimo wszystko wyświetla mi się żółty komunikat, że przedmioty zostaną przechowane na 72h? 
Proszę o prady, jeśli ktoś wie!
Dziękuja z góry jak mało który :)

Opublikowano

Nie mam pewności, ale to chyba dlatego, że właśnie przerzuciłeś się z jednego telefonu na drugi. Zapewne musisz odczekać trochę. Jeśli nie aktywowałeś steama na nowym telefonie to itemki są przechowywane, bo tego nie zrobiłeś :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Nie mam pewności, ale to chyba dlatego, że właśnie przerzuciłeś się z jednego telefonu na drugi. Zapewne musisz odczekać trochę. Jeśli nie aktywowałeś steama na nowym telefonie to itemki są przechowywane, bo tego nie zrobiłeś :)

Zalogowałem się na nowym telefonie wcześniej prosząc o SMSa, którego dostałem i za jego pomocą się zalogowałem, wydawało mi się, że wszystko jest w porządku

A może muszę zmienić na akceptację e-mailową, po czym znów akceptacje poprzez token? Myślicie, że to pomoże? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...