Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki youtuber/streamer mainuje LB?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chodzi o LB to dla zabawy polecam Ci najpierw pooglądać sobie Siv HD, bardzo dobrze "trolluje" ludzi na lb, dzięki czemu gdy zaczniesz naukę lb będziesz potrafił uciekać przed innymi :)

fa8e87328_aeseees.png

Opublikowano

Siv HD, może i trolluje grając LeBlanc, ale za to dużo można się od niego nauczyć, no i jego streamy na pewno Ci się nie znudzą. Polecam go z całego serca. ;)

Opublikowano

Siv HD, może i trolluje grając LeBlanc, ale za to dużo można się od niego nauczyć, no i jego streamy na pewno Ci się nie znudzą. Polecam go z całego serca. ;)

Wiem widzilem to swietny gracz i bardzo dobrze ogarnia mechanike tej postaci jednak minusem jest to ze nie ma on swiezych materialow z ta postacia a mi zalezy zeby  skladac przemdioty ktore sa najlepsze w danym momencie

u1lc.png
Opublikowano

Wiem widzilem to swietny gracz i bardzo dobrze ogarnia mechanike tej postaci jednak minusem jest to ze nie ma on swiezych materialow z ta postacia a mi zalezy zeby  skladac przemdioty ktore sa najlepsze w danym momencie

http://probuilds.net/champions/details/Leblanc

Z tego co widze to jakis Mithy napierdziela LeBąkiem caly czas xD takze pewnie dobre itemki sklada

Mozesz sobie sprawdzic masterki ofc 

8kHod.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...