Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szumiące głośniki w HTC One M9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakupiłem ostatnio nowego HTC One M9, gdzieś tak po tyg. zorientowałem się, że głośniki wydają szum niezależnie od tego czy to jest YT, muzyka, gra itd.. Słychać to szczególnie przy cichym odtwarzaniu dźwięku. Wydaję mi się też, że słychać to również (ledwo ale jednak) na słuchawkach jak cicho się odtwarza muzykę. Jakieś pomysły co może być przyczyną czy oddać go na gwarancję? O zabrudzeniach, upadkach itp. nie ma mowy. 

Opublikowano

Miałem/mam tak samo w moim "smarkphonie" oddałem na gwarancje i chu* nic nie pomogło. Taka pewnie jest zryty od nowości. Chcesz możesz oddać na gwarancje, ale wątpię, że to coś da i stracisz tylko czas.

Opublikowano

Często jak cicho słuchasz muzyki to słychać szum. Słuchawki są dobrej jakości? Jak jest głośniej to już nie ma tego problemu?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Głośniej też występuje ten problem lecz muzyka go zagłusza więc praktycznie ciężko to uslyszec. Ale jak dobrze się wsłuchucham to mogę to wychwycić. Słuchawki dobrej jakości i zaznaczam, że na głośnikach występuje ten sam problem.

Opublikowano

Tylko na tym telefonie jest? Podłącz jeszcze słuchawki do innego modelu.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Trochę się nie zrozumieliśmy. Słuchawki są w pełni sprawne a szum występuje również w wbudownych głośnikach więc słuchawki nic do tego nie mają.

Opublikowano

Oddaj na gwarancje i tyle. W niektórych smartfonach takie rzeczy powodował kiepski soft np. włączone WiFi utrudniało rozmowy telefoniczne i tak dalej, spróbuj się pobawić, może zresetuj telefon to ustawień fabrycznych, a jak nie pomoże to odeślij na gwarancje. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...