Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armored Warfare - opis gry

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktoś z forum?

Nie znalazłem jeszcze działu Armored Warfare na tym forum. Według mnie powinien powstać, gdyż gra nie jest jeszcze znana przez część użytkowników, a powinna.

Według mnie obecnie jest bardziej grywalna od World of Tanks, czemu? W World of Tanks od dłuższego już czasu autorzy starają się jak najbardziej uprzykrzyć grę. Obecnie nie oferuje nic oprócz sporej dawki irytacji, mówię oczywiście o wyższych tierach niż V . TOPowi gracze coraz częściej odchodzą, gdyż po prostu nie ma sensu dalsza gra. Nic nie działa tak jak powinno, przebicie pancerza to teraz kwestia wyłącznie szczęścia a nie doświadczenia czy ogrania. Najbardziej grę psują mody/cheaty/aimy. Doszło to do tego stopnia, że Wargaming daje swoim klanom specjalne mody, które w znaczny sposób pomagają utrzymać się na pierwszych miejscach  w rankingu.

W Armored Warfare jest inaczej, gra co prawda jest w miarę świeża, jednak rozwiązania sklepu za realną gotówkę są sprawiedliwe. Premium wychodzi tyle lub nawet o 1-2 zł taniej niżeli w World of Tanks, dodatkowo nie trzeba martwić się który czołg sprzedać, gdyż garaż mamy nieograniczony za darmo. Dodatkowo w grze jest sporo innowacji, jak własna baza, gdzie możemy budować i ulepszać budynki, które dają m.in tańszy czas premium.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...