Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy w Dead Island - Jak je naprawić?

w0rmi3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając inne fora napotkałem się z dużą liczbą osób skarżących się na błędy w grze Dead Island. Jako że na feedback od Techlandu trzeba "trochę" poczekać podam tu rozwiązanie dwóch, z którymi spotkałem się najczęściej.

1. Niedziałający sprint

Rozwiązanie tego problemu jest banalnie proste, aczkolwiek nieco dziwne. Należy bowiem ZAWSZE po uruchomieniu gry zmienić ustawienia synchronizacji pionowej (w dziale "Grafika" o.O) i proszę, postać nauczyła się biegać  :D

2. Klawiatura nie reaguje

Tutaj też każdy powinien poradzić sobie z rozwiązaniem tego problemu. Jeśli w grze możesz za pomocą klawiatury otworzyć tylko nakładkę Steam, po prostu naciśnij klawisz ` (obok 1 na górnym numbarze)  i gotowe!

76561198149824782.png

Opublikowano

To powiedz mi jak naprawić czarny ekran gdy odpalam gre, nie ma obrazu tylko dźwięk leci. Spójność plików sprawdziłem i ok

#JebacSygnatury

Opublikowano

To powiedz mi jak naprawić czarny ekran gdy odpalam gre, nie ma obrazu tylko dźwięk leci. Spójność plików sprawdziłem i ok

Jeśli gra jest zarejestrowana na Steam spróbuj w opcjach uruchamiania wpisać "-safemode" (bez cudzysłowia). Jeśli nie, niestety nie mogę Ci pomóc.

76561198149824782.png

Opublikowano

Ta jest kupiona na steamie i wszystko próbowałem -safemode otwieranie w oknie itp ... nic nie działa 

może poprostu naciśnij esc?

niektórym zadziałało :D

­

76561198149824782.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...