Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczatek gry - jaką postać wybrać?

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wlasnie zaczynam gre w gw2 i zastanwiam sie jaka postac wybrac konkretnie interesuja mnie te 2 klasy:mesmer vs elementalist ktora doradzilibyscie wybrac z gw2 mam pierwszy raz stycznosc ale ogolnie w mmorpg troche juz siedze gralem gry w typu wow itp. nie chodzi mi nawet o to ktora postac by byla latwiejsza tylko glownie ciekawosc gry efektywne i efektowne skille i co najwazniejsze dobra na pvp i w miare exp nie musi byc najlepsza do expa tylko po prostu zeby nie padala na 1 mobku

Opublikowano

To zagraj sobie Wojownikiem DPS'em. Każda gra czymś się różni, ja zawsze za pierwszym razem gram tymi postaciami, które są mało skomplikowane czyli wojownik, żeby poznać dobrze grę i nie mieć RAge'u. Te dwie co wspomniałeś są dla bardziej doświadczonych. Więc jak Ci nie pójdzie to się szybko zniechęcisz do gry, a na wojowniku nie ma opcji z problemem. Jak na serio chcesz sobie stawić wyzwanie to weź Elementaliste lepsze efekty skilli. Mesmer to gra iluzji.

Opublikowano

masz gre czy zaczynasz na "f2p"?

wojownik to aktualnie najgorsza klasa na pvp, pod niewiadomo co bys budowal, jest slaby

za to ele i mesmer to zupelnie inna bajka, to w zasadzie dwie najbardziej op postacie na pvp, pod warunkiem iz masz dodatek i elitarna specjalizacje tempesta/chronomancera. bez tego i tak elkiem mozna wiele zdzialac na 2xdagger lub zwyklym mesmerem

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...