Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schronienie Ruhnów stara ścieżka? ..

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio czytałam na angielskich forach o jakiejś starej  ścieżce która może się pojawić w tej instancji i na końcu też ścieżki mogą się zrespić mobki z których lecą stygmy?  Czy to w ogóle prawda? Jeżeli tak to mógłby mi ktoś to bardziej wyjaśnić?

Opublikowano

Musiałabyś podać linka, bo tak nie wiem, o co chodzi ;P po prostu tą instancję zmienili tak, że kiedy były trzy ścieżki, a teraz dostajesz jedną, a na końcu masz bossa (mag, kleryk lub coś tam jeszcze, chyba sin, wg mnie najgorszy jest kler bo jakieś głupie tarcze załącza, a mag castuje skilla, od którego trzeba uciec na 40m) i z nich możesz dostać worek ze stygmą tak samo jak na lost rentus.

Opublikowano

Hej ostatnio czytałam na angielskich forach o jakiejś starej  ścieżce która może się pojawić w tej instancji i na końcu też ścieżki mogą się zrespić mobki z których lecą stygmy?  Czy to w ogóle prawda? Jeżeli tak to mógłby mi ktoś to bardziej wyjaśnić?

Chodzi Ci o Sealed Hall of Knowledge(Zapieczętowany Hol Wiedzy) na forum NA Aiona ktoś dodał poradnik że można stamtąd wydropić Stigmy. A dokładnie z 3 mobków które respią się przed ostatnim pomieszczeniem z bossem. Ale te mobki mogą się zrespić (chyba coś około 33% że się zrespią)  lub nie i mają tylko około 8% dropu boxa z Stigmą. Osobiście nie znam żadnej osoby która by wydropiła tam stigmę więc miliardów na tym nie zarobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...