Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOT Blitz na win10

repASTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wciągnąłem się w WOT'a na telefon (blitz). Niestety mój telefon nie jest najnowszy i wot chodzi na 20 fps na minimalnych ustawieniach. :( Gdy zobaczyłem, że jest możliwość pobrania gry na pc z windowsem 10 to od razu to zrobiłem. Pierwsze co zrobiłem to w opcjach sprawdziłem czy są przypisania klawiszy i ku mojemu zdziwieniu były. Sterowanie wasd, strzelanie lpm itd. Niestety w bitwie okazało się, że wieża nie chce się poruszać (tak, jakby w bitwie myszka się wyłączała). o.O Jeszcze raz w opcjach popatrzyłem i była nawet opcja czułości myszy, więc nie wiem czemu nie działa. :(

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Blitz na Win10? Coś mnie ominęło? Dasz link?

Prosze bardzo:  https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/world-of-tanks-blitz/9nblggh202h8

se0hmt.jpgOto scr ustawień.

jClHFR0.gif

Opublikowano

A to nie jest na Win 10 mobilny? Niby da się pobrać na pc, ale może to błąd? Chociaż skoro pokazuje sterowanie wsadem, to sam nie wiem...

Opublikowano

A to nie jest na Win 10 mobilny? Niby da się pobrać na pc, ale może to błąd? Chociaż skoro pokazuje sterowanie wsadem, to sam nie wiem...

Ehh... Czyli pozostaje mi grać na 20 fps.  :s

jClHFR0.gif

Opublikowano

Niewiem jak ty Juri ale w sklepie na Win 10 jest normalnie.

Mi normalnie wieża działa. Może jakiś błąd. Zaraz u siebie sprawdze

Działa normalnie. Spróbuj reinstal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...