Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić iPhone'a 6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz czekać na nowy to kupuj 6. Jeżeli nie musisz go mieć na wczoraj to poczekaj na 7.

PS.O ile się nie mylę to pan jest u nas specem od owoców (Jabłko).

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Kurcze specjalista pyta o takie rzeczy? Tuż to nie słychane. Jak to jest polecać sprzęt którego się nigdy na oczy nie widziało? 

Co do tematu to nikt nie jest Ci w stanie odpowiedzieć na to pytanie, napisz do Apple może Ci ujawnią datę kolejnych premier (tylko dopisz że jesteś Fanboy'em). Wróżbitami nie jesteśmy, wybacz. 

lownfast

Opublikowano

Ło panie, co Ty tutaj robisz. 

Co do tematu - wtedy prawdopodobnie pojawi się iPhone 7, przecież Apple musi jakoś zarabiać na fanach. Weź wtedy najnowszą wersję, bo 6 będzie w podobnej cenie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Mógłbyś w sumie kupić 6tkę. W przyszłym roku flagowce nie zaliczą jakiejś specjalnej rewolucji technologicznej. Zeszłoroczne flagowce są do dzisiaj dobre/sprawne. Jedyne co będzie na pewno "lepsze", to benchmarki. Kupiłem 6s+ 3 tyg. temu i nie będę specjalnie żałować, że nie czekałem na tegoroczne egzemplarze. Chociaż znam takich, co muszą wymieniać telefony na bieżąco, bo 2k15 to przecież już stare, zamulone itd itd. Zrób jak uważasz za słuszne.

Możesz kupić 6tkę, później sprzedać i kupić nowszy.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Polecać można, opisywać można, bo się używało :) Moja siostra ma 6s'a a jej chłopak 6. Używałem 6s'a i bardzo mnie zadowolił, a fanboyem być mogę, bo Apple w końcu nie tworzy tylko smartfonów, co? :) Widać podpadłem geniuszowi Androidów, przykro :))

Opublikowano

Skoro używałeś, masz opinie i z tego co rozumiem jesteś gotów do kupna japka, to czemu pytasz się o opinie na forum? 

Jakbym miał kupić japko to tylko 6s, wincyj ramu zawsze sie przyda i niewiadomo co japko wymysli za rok. Mozliwe ze powtorzy sie sytuacja z 4s, ktory teraz jest nieuzywalny.

Gdybym mial kupowac czekalbym na 7

­

Opublikowano

Skoro używałeś, masz opinie i z tego co rozumiem jesteś gotów do kupna japka, to czemu pytasz się o opinie na forum? 

Jakbym miał kupić japko to tylko 6s, wincyj ramu zawsze sie przyda i niewiadomo co japko wymysli za rok. Mozliwe ze powtorzy sie sytuacja z 4s, ktory teraz jest nieuzywalny.

Gdybym mial kupowac czekalbym na 7

Tylko, że potrzeba zawsze hajs na to, c'nie? I kupię go dopiero w styczniu 2017 czyli za rok i dlatego nie wiem, czy 6 będzie wtedy nadal opłacalna, czy bardziej 6s / 7. Ogólnie to wymagam dość sporo od telefonu i stąd to pytanie :)

Opublikowano

Na tym etapie czekałbym już na 7, lub kupiłbym 6s. Sam mam 6 i żałuję, że nie poczekałem na 6s, a miałem okazję się już pobawić "eską". 

tDyoWfr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...