Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu lub pluginu na zaawansowany drop.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć poszukuje skrypty/pluginu w którym bedzie komenda /drop i w którym bedę mógł sobie np. wybrać żeby nie dropił redstone z kamienia. Uzywam OtherDrops juz mam tam wszystko ustawione czy bałoby sie taki skrypt/plugin podstawić pod otherdrops?

Opublikowano

@michal23012002 MH-Drop (do tego potrzebne MH-API), KarolekDrop, SuseuDrop, MyDrop

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@gornie12 - Trzeba mieć nasrane w głowie, żeby korzystać z pluginów z MyHarda xD Poza tym, to są pluginy robione pod dane serwery, a nie pod użytek publiczny. Potem każdy pisze "ałtorski plugin na drop i gildie i fszystko", a na serwerze: MH-API, MH-Drop, MH-Guilds, MH-Core itd.

Co do tematu: tak jak pisałem, użyj karolekDrop.

Opublikowano

@cubeman Kurde... mam problem gdy zmieniam szanse dropu i wpisuje /karolekdrop reload wszystko narazie działa... ale gdy pisuje potem /drop to wyskakuje mi błąd: An internal error occurred while attempting to perform this command

- i restart serwera nie pomaga nadal tak pisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...