Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy

LomekFix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję pomocy !

Chodzi o to że wszystkie moje ustawienia z cfg celownik i inne komendy + ten caly banana coś tam działają mi na głównym koncie normalnie, gdy wejdę na drugie konto można by tak powiedziec smerf + gram tylko tam faceity to mi wszystko znika celownik ten banana i ogólnie całe ustawienia tak jak bym w ogóle nie miał prawie cfg, o co chodzi daje +

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Przeczytaj notatki Winter update i będziesz wiedział :) zmienia się lokalizacja cfg i do każdego konta trzeba skopiować config

Opublikowano

...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg 

Poza tym jest coś takiego jak steam cloud, dlatego podmienia ci cfg, ale jak raz sam je zamienisz to już ok powinno być :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg 

Poza tym jest coś takiego jak steam cloud, dlatego podmienia ci cfg, ale jak raz sam je zamienisz to już ok powinno być :)

Dzięki za pomoc leci +, ale jeszcze chodzi mi z tym banana chyba wiesz o co chodzi to tak samo wszystko zrobić tak ?

Dobra wszystko ładnie działa.

/Close 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...