Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem WR

ravi35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam problem z uruchomieniem WR.
Pobrałem go dzisiaj i zainstalowałem, pobrały się wszystkie aktualizacje oraz patche i po naciśnięciu START gra się włącza lecz nie do końca bo słyszę muzykę ale ekran jest czarny i po chwili wyskakuje okienko, że WR przestał działać.
Jakieś pomysły?Może ktoś już miał podobny problem?
System Windows 7

Pozdrawiam

Opublikowano

Ok sprawa uruchomienia już załatwiona teraz za to jak WR się uruchomi to działa przez 5 sekund a później zostaje zamknięty i dostaję komunikat System Alert 0xe019100b, że niby mam jakieś programy trzecie włączone tylko, że próbowałem już reinstalować WR oraz ponownie uruchomić komputer, wyłączyłem antywirusa ale nic nie pomaga

Opublikowano

Ok sprawa uruchomienia już załatwiona teraz za to jak WR się uruchomi to działa przez 5 sekund a później zostaje zamknięty i dostaję komunikat System Alert 0xe019100b, że niby mam jakieś programy trzecie włączone tylko, że próbowałem już reinstalować WR oraz ponownie uruchomić komputer, wyłączyłem antywirusa ale nic nie pomaga

@ravi35

Jest to błąd ze strony systemu anticheat. Upewnij się, że nie działa ci w tle jakaś aplikacja, która się z nim gryzie.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKasma

Tylko nie wiem jak to sprawdzić.
Nawet po świeżym starcie systemu bez uruchamiania żadnego programu problem nie ustępuje

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKasma

Tylko nie wiem jak to sprawdzić.

Nawet po świeżym starcie systemu bez uruchamiania żadnego programu problem nie ustępuje

@ravi35

Najprostszym sposobem będzie po prostu zakańczanie procesów, które nie są niezbędne do pracy systemu i ponawianie prób uruchomienia aplikacji gry. Nie wierzę, że nie masz przypisanych żadnych, dodatkowych procesów do autostartu wraz z uruchomieniem OSa.

Opublikowano

A czy istnieje możliwość sprawdzenie który proces mu się nie podoba?

Opublikowano

dziś również mam ten sam problem,   gra uruchamia sie po czym  craszuje do pulpitu, 

@gawlik9944

Spróbuj, mi to pomaga. Zresztą... zawsze tak uruchamiam, każdego WRa. Jest znacznie szybciej, bo pomijasz launcher. ;)

@ravi35

Nexon > Warrock EU > system...

Utwórz skrót od warrock.exe i otwórz jego właściwości, po czym w elemencie docelowym dodaj po spacji 0 0. Zapisz zmiany i uruchom aplikację tym skrótem jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...