Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z oknem nawigacji w eksploratorze

tomo92s

Pytanie

Opublikowano

Witam

Czy ktoś spotkał się z tym problemem i jest w stanie mi pomóc?

Windows 10 Pro

hTCstKI.png

Partycje w oknie nawigacji wyodrębniły się z "Ten komputer" i są widoczne na liście podwójnie. Prawdopodobnie po przełączeniu dysku SSD na SATA3. Nie wiem jak je teraz ukryć. Jest jakiś sposób oprócz formatowania systemu? Próbowałem zmieniać użytkownika ale bez zmian. W zarządzaniu dyskami jest wszystko w porządku

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko dlaczego tego wczesniej nie mialem? Na laptopie z tym samym systemem tego nie mam

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Nic nie zepsuł, to pomysł  microsoftu, może to naprawią/popraiwią, mam to samo z dyskami zewnętrznymi i dodatkowymi na każdym kompie z w10   

827821451912702148476.png

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...