Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to prawda, że wersja Minecrafta 1.9 ma być na początku roku?

krzysiek456790

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie trwają jakieś poprawki nad tą wersją, także nie wiemy, kiedy dokładnie ona wyjdzie. Może być nawet, że wyjdzie jeszcze tego stycznia/lutego. 

Opublikowano

Mojang napisał że nie wyda 1.9 w grudniu (2015) i być może w styczniu (2016) też jej nie będzie, ale do marca (2016) powinna się pojawić oficjalna wersja 1.9.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Mam male pytanie, wybaczcie ze sie podczepiam do tego tematu, a mianowicie czy w 1.9 cos zmieniaja w sprawie generatora mapy?

Opublikowano

Mam male pytanie, wybaczcie ze sie podczepiam do tego tematu, a mianowicie czy w 1.9 cos zmieniaja w sprawie generatora mapy?

Tak, generowały się będą igla, oraz "mini laboratorium" pod nimi.

W laboratoriach będzie przedstawione przemienianie villagera w zombie, oraz będą 1-3

skrzynki z przedmiotami ;)

POTRZEBUJESZ STRONY INTERNETOWEJ?

ZAMÓW JĄ U MNIE!

https://www.mpcforum.pl/topic/1646972-tworzenie-stron-www/

Opublikowano

Czytają o wersjach dowiedziałem się że wersja 1.9 miała być 24 grudnia 2015 r ale były jakieś błędy i sami nie wiedzą kiedy im się to uda.

Tutaj dam cytat tego:

1.9, the first release of the Combat Update, is an upcoming major update to Minecraft with no set release date. The development team's aim has been to have the release feature-complete by the end of October 2015, followed by a period of bug-fixing. On November 24, 2015, Jeb posted on Twitter that 1.9 will not be released in 2015 as the developers "want to fix more bugs before release, and keep the game stable over the holidays". Therefore, this makes 2015 the first year where a major update to Minecraft isn't released.
Opublikowano

Wersja 1.9 miała być już w grudniu ale były jakieś błędy i nie została dodana. Możliwe, że będzie ona na przełomie stycznia/lutego.

"Jeśli upadniesz to znowu wstaniesz"

Opublikowano

myślicie że jest możliwość wyjścia wersji jeszcze w styczniu ?

Raczej obstawiałbym początek/środek lutego, gdyż w styczniu już raczej nie wyjdzie, a w nowym miesiącu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...