Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem Dysk

Gol342

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem gdyż chce coś wgrać na dysk NP. theme to nie chce mi się przegrać przenoszę i nic

ani nic usuwać co się dzieje ?

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Gol342

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle nie reaguje przy podstawowych operacjach na plikach?

Czy dzieje się to tylko na jednej partycji?

Trochę za mało powiedziałeś, by móc cokolwiek zdiagnozować.

arijh2.jpg

Opublikowano

Programy instaluje normalnie i wszystko ale jak chce wgrać lub usunąć plik ( NA PARTYCJE NIE NA PULPIT) np theme  i robi sie tylko na tej partycji z systemem ;/

Opublikowano

Zainstaluj sobie jakiś program do diagnostyki dysku twardego (NP HD Tune).

Ja mam coś podobnego, ale tylko na pewnym fragmencie dysku, gdzie nie moge nic zrobić przez co jestem w plecy 2GB powierzchni.

arijh2.jpg

Opublikowano

Komputer może się zepsuć i nawet po 1 dniu użytkowania, ale ok.

Sprawdź, czy w trybie awaryjnym wszystko działa, jeśli w trybie awaryjnym będzie OK, trzeba będzie szukać przyczyny w usługach systemowych.

arijh2.jpg

Opublikowano

A to trzeba było od razu powiedzieć, że masz ten nieszczęsny windows 8...

Niestety, tutaj kończy się zakres mojej wiedzy, ewentualnie możesz spróbować na nowym koncie użytkownika.

Przypuszczam, że na nowym profilu usługi powinny się normalnie włączyć.

(Polecam jednak zainstalować Windows XP, mam kilka fajnych modyfikacji, które nie sprawiają żadnych kłopotów)

arijh2.jpg

Opublikowano

(Polecam jednak zainstalować Windows XP, mam kilka fajnych modyfikacji, które nie sprawiają żadnych kłopotów)

Przecież ten system to antyk, ma ze 14 lat i jest niewspierany, zawiera poważne luki, jego zabezpieczenia przed złośliwym oprogramowaniem są znikome, aktualizacji nie ma, patchguarda też nie, niestabilny, wysypuje się w całości jak tylko zmienisz cokolwiek w rejestrze, generalnie w porównaniu do win 7 i nowszych to ekskrement i jego promowanie powinno być prawnie zabronione

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...