Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie LeaverBustera

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako, że nigdy specjalnie nie afkuje, czasami życie nie pozwala dalej grać, typu kupa, obiad, pomoc mamie przy samochodzie dzisiaj z rana, to zawsze staram się jak najszybciej wracać i kontynuować grę, trochę się teraz sram, że dostane perma, bo trochę już blokad na 20 minut miałem. Dlatego zwracam się do was z pytaniem, jest jakiś program/sposób na anty bana na afka? Czyli jakieś wyłączenie/ominiecie leaver bustera, czy cokolwiek? Z tego co czytałem na necie to chyba w bol hacku ta opcja jest? To prawda? Może polecicie coś innego? Czy tego bola próbować? Z góry dzięki za help i pozdrawiam NIE specjalnych afkerów ;).

Opublikowano

Nie ma permów za Leaverbustera. Banów CHYBA też nie. Są tylko te śmieszne ograniczenia.

Prędzej dostaniesz perma za trzecie programy niż za leaverbustera.

Opublikowano

"trzecie" programy są niewykrywalne.

A sam juz wole dostac bana na dzien/dwa niz te jebane 20 minut przed kazda gra i noobów do teamu.

Trzecie programy są niewykrywalne? oO A kto Ci tak powiedział. Co chwilę ktoś płacze na forum lola bo dostał bana za bola czy inne dziadostwo. Więc programów nie radzę używać. Lepiej chyba poczekać te 20 minut na mecz niż dostać bana za programy...

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Bez kitu to po co grasz jak wiesz że gra zajmie ci minimim 30min +/- bez kitu słaby TROLL xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Nie ma permów za Leaverbustera. Banów CHYBA też nie. Są tylko te śmieszne ograniczenia.

Prędzej dostaniesz perma za trzecie programy niż za leaverbustera.

Ktoś z riotu'u ostatnio się wypowiadał, że jeżeli blokady na 20 minut nie będą pomagać to w ostateczności konta na których bardzo często jest się afk mogą zostać zablokowane permamentnie.

Z tego co pamiętam to na bolu, albo leaguesharp była opcja afkowania bez problemów z leave busterem, ale równie dobrze możesz dostać blokadę konta za używanie tego, więc wychodzi na jedno i to samo ;v

giphy.gif

Opublikowano

Jaki troll, czy ludzie nie uważnie czytają? Czy jeżeli zachce mi się srać w środku meczu, to mam się zesrać w galoty? Trochę życia - ludzie którzy dziwnie komentują... 

Co do tego League # to w końcu oni to wykrywają jakoś, czy to jedynie jakiś gracz może zgłosić, że podejrzanie się ruszałem? Jak to jest z tym wykryciem? Teraz poszedłem tylko po spageti, nie wyjebało mnie nawet z gry, (po prostu po 3 min jest ostrzeżenie, po 5 wywalenie), także kliknałem ok, i znowu blokada na 5 gier, a to była ostatnia z dziś, ja p******e, ten leaver buster na prawde mnie nie lubi, a ja mam jakiegos jebanego pecha... Takżę polecacie tego league sharpa  lub bola tak?

a tak btw. próbowałem kkorzystać właśnie kiedyś na bolu z zoomhacka, i nie trybił, wam trybi?

Opublikowano

Ktoś z riotu'u ostatnio się wypowiadał, że jeżeli blokady na 20 minut nie będą pomagać to w ostateczności konta na których bardzo często jest się afk mogą zostać zablokowane permamentnie.

Z tego co pamiętam to na bolu, albo leaguesharp była opcja afkowania bez problemów z leave busterem, ale równie dobrze możesz dostać blokadę konta za używanie tego, więc wychodzi na jedno i to samo ;v

Dokładnie, jeden z pracowników Riotu podkreślił że jeżeli osoba będzie monotonnie i specjalnie opuszczać gry zostanie ukarana banem permamentnym, za zwykłe wyjścia typu "obiad", "rodzicie cię wołają" są tylko blokady czasowe więc nie musisz się martwić o swoje konto.

fa8e87328_aeseees.png

Opublikowano

Kolega dostał perma, bo ciągle afczył :yay: , więc jest to możliwe xD ale musisz się mocno starać :D Nie polecam hacków - więsze podobieństwo bana. Po prostu graj jak możesz :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

NIE specjalnych afkerów ;).

Nie specjalnym afkerem jest się jak Ci wywali neta, prąd. Wyłączy Ci się komputer czy uj wie co jeszcze. Z tego co Ty napisałeś to wychodzenie z gier jest celowe bo w zamian robisz coś innego. Jak wiesz, że w ciągu najbliższych 45min do godziny będziesz musiał zejść choćby na 5 minut to graj sobie w cokolwiek innego tylko nie w lola bo nie dość, że psujesz grę innym to jeszcze sam szukasz Bóg wie czego żeby ominąć system który jest bardzo dobry i pomaga w walce z osobami wychodzącymi z meczów. 

Czego to Polak nie wymyśli...

beV5mzZ.png

Opublikowano
frectus nie bądź taki mądry... Ja też padłem ofiarą bana na zawsze, lecz nie za afk, a za wulgarny język.... Konto miało wydane na siebie 1100 zł. Dziwię się, że jeszcze za takie coś w to gram ;)

który anti afk na bol polecacie? 

BTW: Znalazłem chyba prosty sposób na ominięcie leaver bustera, wystarczy podobną postawić telefon czy inną cegłę na spacje, a uzna że cały czas coś robimy, więc nie ma szans na afka, muszę to wypróbować. Ewenatualnie jak ktoś ma zaawansowaną myszkę/klawę stworzyć jakieś ciekawe makro.  Pozdrawiam.

Opublikowano

frectus nie bądź taki mądry... Ja też padłem ofiarą bana na zawsze, lecz nie za afk, a za wulgarny język.... Konto miało wydane na siebie 1100 zł. Dziwię się, że jeszcze za takie coś w to gram ;)

który anti afk na bol polecacie? 

BTW: Znalazłem chyba prosty sposób na ominięcie leaver bustera, wystarczy podobną postawić telefon czy inną cegłę na spacje, a uzna że cały czas coś robimy, więc nie ma szans na afka, muszę to wypróbować. Ewenatualnie jak ktoś ma zaawansowaną myszkę/klawę stworzyć jakieś ciekawe makro.  Pozdrawiam.

a nie lepiej wziasc ta cegle i jebnac sie nia w leb?

Opublikowano

K***a ile tu jest nerdów bez życia. Rozumiem, że wy jesteście robotami zaprogramowanymi do ciągłego grania w LoLa bez robienia czegokolwiek innego? Leczcie się.

Co do tematu to wystarczy raz na jakiś czas kliknąć myszką na spawnie lub pobrać sobie EloBuddy/BoLa/L#, zaznaczyć opcję anti-afk i tyle

kappa = gay

prawdziwy facet nie kappuje

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCreiiz to ze nie chodzimy AFK nie oznacza ze jestesmy no life tylko umiemy znalezc sobie czas zeby zagrac i nie schodzic, szanujemy innych ktorzy tez znajduja czas i nie psujemy gier.

@kamil1419 "dziwne ze za takie cos gram w ta gre" bylo sie nie wyzywac ty idioto. Jeszcze piszesz jakbys jakas łaske robil ze dalej w to grasz.. cebula totalna

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Tak czy siak, nie jesteś dla mnie dobrym człowiekiem który nie potrafi przebaczać, Rozumiem nawet bana na parę lat, lub trwałą blokadę czatu (swoja drogą właśnie wystarczyły by pingi), nie dość, że jest specjalnie cenzura w lolu, to oni i tak dają nawet permy za "wulgarny język". Także dziękuję, dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...