Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interpretacja koleżanki

OfficialLTK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem polega na tym ze nie potrafie rozszyfrowac jak to przyjac "Jeśli bedziesz chcial pisac to wal jak w dym" wiec to nie jest takie ignorujace jesli bedziesz cos chcial ani tez jak cos pisz i nie potrafie tego zinterpretowac co myslicie na ten temat ? Czy to cos w stylu a spier.... Nie chce mi sie z toba pisac tylko nie potrafie ci tego powiedziec czy tez fajnie z toba popisac alr nie chce pokazac ze mi "zalezy" czy jakos tak

Opublikowano

"Gdybyś miał jakiś problem zawsze możesz liczyć na moją pomoc."

A czy zależy to już do samodzielnego ustalenia, nie znam laski, nie pomogie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Czyli nic specjalnego ?

I co tu ma problem do tego skoro jesli bedziesz chcial pisac nie rozumiem :/

Pewnie coś rozkminialiście, rozmawialiście o jakichś życiowych rozterkach, problemach albo wyjaśnialiście jakieś nieporozumienie i tak jej się palnęło - że gdybyś jeszcze potrzebował o czymś porozmawiać możesz liczyć na jej uwagę ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Pewnie coś rozkminialiście, rozmawialiście o jakichś życiowych rozterkach, problemach albo wyjaśnialiście jakieś nieporozumienie i tak jej się palnęło - że gdybyś jeszcze potrzebował o czymś porozmawiać możesz liczyć na jej uwagę ;-)

.

Czyli starac sie cos z tego kminic czy zlac ja i elo?

Opublikowano

.

Czyli starac sie cos z tego kminic czy zlac ja i elo?

K***a mać, laska Ci wybiega z sercem na dłoni a Ty rozważasz, czy ją zlać?

Ja p*******, nigdy w życiu nie zrozumiem facetów xD

Qui est le prochain?

Opublikowano

Po pierwsze, dowiedz się, czy jest już w jakimś związku:

Jeśli tak: ustal, czy jest szczęśliwa, czy nie.

Jeśli nie: Zadaj sobie pytanie, czy coś mogłoby coś z tego wypalić czy nie

Nawiąż luźną znajomość na początek, jeśli rozmowa się będzie kleiła, to zwracaj uwagę na "drobiazgi" takie jak:

- Jak często do Ciebie SMSuje / dzwoni

- Czy często zwraca się do Ciebie z prośbą o pomoc

- Czy stosuje emotki w smsach / czacie na FB etc.

UWAGA! Jeśli ma faceta, a zaczepia Cię bez przerwy takimi pierdołami o swoim chłopaku itp. ODPUŚĆ JĄ SOBIE! Utkniesz w FriendZone i będziesz się niepotrzebnie męczył.

UWAGA! Jeśli będzie "szybka" w rozwoju znajomości, też sobie odpuść. Może być tak, że ty sobie dużo obiecasz a ona Ci powie "sorry, ale byłeś emocjonalną odskocznią".

UWAGA! Jeśli zacznie już na początku cokolwiek o kasie nawijać, też sobie odpuść, ty będziesz jej kupować pierdoły, albo co gorsza dokładać się do jej zachcianek, to potem będziesz sam siedział z zaskórniakami i gorączkowo szukał 1 zeta na browar, a ona będzie się obłapiać z innymi oblechami na imprezce wciskając Ci kit, że jest u koleżanki.

Oczywiście, mogę się mylić, ale zanim zaczniesz tą znajomość, zrób małe przeszpiegi, czy warto tą znajomość zaczynać.

arijh2.jpg

Opublikowano

Nie chcę się wtrącać, ale nie słuchaj się innych, bo większość osób piszących tutaj nic w życiu jeszcze nie osiągnęła, powinieneś sam się wszystkiego domyślać i używać przede wszystkim mózgu, a potem serca. Ale rób jak uważasz.

Opublikowano

Po pierwsze, dowiedz się, czy jest już w jakimś związku:

Jeśli tak: ustal, czy jest szczęśliwa, czy nie.

Jeśli nie: Zadaj sobie pytanie, czy coś mogłoby coś z tego wypalić czy nie

Nawiąż luźną znajomość na początek, jeśli rozmowa się będzie kleiła, to zwracaj uwagę na "drobiazgi" takie jak:

- Jak często do Ciebie SMSuje / dzwoni

- Czy często zwraca się do Ciebie z prośbą o pomoc

- Czy stosuje emotki w smsach / czacie na FB etc.

UWAGA! Jeśli ma faceta, a zaczepia Cię bez przerwy takimi pierdołami o swoim chłopaku itp. ODPUŚĆ JĄ SOBIE! Utkniesz w FriendZone i będziesz się niepotrzebnie męczył.

UWAGA! Jeśli będzie "szybka" w rozwoju znajomości, też sobie odpuść. Może być tak, że ty sobie dużo obiecasz a ona Ci powie "sorry, ale byłeś emocjonalną odskocznią".

UWAGA! Jeśli zacznie już na początku cokolwiek o kasie nawijać, też sobie odpuść, ty będziesz jej kupować pierdoły, albo co gorsza dokładać się do jej zachcianek, to potem będziesz sam siedział z zaskórniakami i gorączkowo szukał 1 zeta na browar, a ona będzie się obłapiać z innymi oblechami na imprezce wciskając Ci kit, że jest u koleżanki.

Oczywiście, mogę się mylić, ale zanim zaczniesz tą znajomość, zrób małe przeszpiegi, czy warto tą znajomość zaczynać.

Również dziękuje 

Nie chcę się wtrącać, ale nie słuchaj się innych, bo większość osób piszących tutaj nic w życiu jeszcze nie osiągnęła, powinieneś sam się wszystkiego domyślać i używać przede wszystkim mózgu, a potem serca. Ale rób jak uważasz.

Mądre słowa dzięki ;]

Topic do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...