Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe gry

xrBartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam jakieś gry dla siebie, a większość jest dla mnie lipna. 
Chciałbym grać w coś, z dużą społecznością, jak metin dawniej <3, dzięki czemu mogę znaleźć team / grupę i grać razem z nimi, bo chyba o to w grach chodzi.

Ewentualnie możecie napisać też o grze a'la the last of us, ale na kompa, żeby nie nudziła itp. Diablo i te inne to nie mój typ.

Mam już cs:go, grałem w lola, fifa15/16 mi nie idzie ;/  

hearthstone, smite, tf2 <- nuda

Mój sprzęt 

i3-4005u

4gb ram

grafika 1gb

Ogólnie lapek, ale w cs'a 100fps jest :)

PS: Gra się w tibie jeszcze?

Opublikowano

Silkroad Online na prywatach można fajnie sobie czas umilić, gra MMORPG, bardzo rozbudowana jeśli chodzi o grę w party z innymi graczami, samemu gra się dosyć nudno, ale jeśli wybierzesz dobry serwer to jest w c**j ludzi, którzy będą chcieli z tobą grać, w teamie 8 osobowym można i poznać fajnych ludzi, nie tylko Polaków :)

Opublikowano

Silkroad Online na prywatach można fajnie sobie czas umilić, gra MMORPG, bardzo rozbudowana jeśli chodzi o grę w party z innymi graczami, samemu gra się dosyć nudno, ale jeśli wybierzesz dobry serwer to jest w c**j ludzi, którzy będą chcieli z tobą grać, w teamie 8 osobowym można i poznać fajnych ludzi, nie tylko Polaków :)

Nie lubię prywatnych.

Opublikowano

WoW

Aion też niby spoko

DC Universe

Powiem szczerze, też bym pograł w Metina sprzed 5 lat.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jak chcesz ciekawe gry (nie zrażaj się jaki to typ gier, bo z tego co widzę nie grywałeś w takie):

-Life is Strange

-Zaginięcie Ethana Cartera (swoją drogą Polska gierka, trochę męcząca jeśli nie możesz czegoś znaleźć :/)

-This War of Mine (kolejny Polski tytuł bardzo dobry, może przyprawić o wyrzuty sumienia momentami)

-Podobno The Wolf Among Us jest dobre

Jest jeszcze gierka, którą pewnie ominiesz, ale jeśli dotrwasz do końca to stwierdzisz, że było warto (autentycznie uroniłem łzę, a może i dwie :P): To The Moon

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

WoW

Aion też niby spoko

DC Universe

Powiem szczerze, też bym pograł w Metina sprzed 5 lat.

Wszystko stare i nudne..

Jak chcesz ciekawe gry (nie zrażaj się jaki to typ gier, bo z tego co widzę nie grywałeś w takie):

-Life is Strange

-Zaginięcie Ethana Cartera (swoją drogą Polska gierka, trochę męcząca jeśli nie możesz czegoś znaleźć :/)

-This War of Mine (kolejny Polski tytuł bardzo dobry, może przyprawić o wyrzuty sumienia momentami)

-Podobno The Wolf Among Us jest dobre

Jest jeszcze gierka, którą pewnie ominiesz, ale jeśli dotrwasz do końca to stwierdzisz, że było warto (autentycznie uroniłem łzę, a może i dwie :P): To The Moon

nie lubię 2d :) 

Opublikowano

Miałem to samo, ale Life is Strange, Ethan i Wolf nie są 2D, to są gry, które opowiadają ci historię (trochę filmy, ale każda z tych gier różni się sposobem przedstawienia świata i klimatem). Też nie byłem przekonany do tego gatunku, ale sprawdź to :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Wnioskuję po odpowiedziach że nie ma dla Ciebie gier, idź na spacer, dziękuję.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Polecam grę M&B Warband, fajna gra przegrałem kupe czasu ;) ponad 500h na steami'ie ;). Godna polecenia gra. Lecz teraz czekam na Mount&Blade Bannerlords 2 która ma wyjść niedługo ;) Jaram się ;P

wobRsKW.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...