Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaczenie kolorów nicków po grze

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Nie czytałem kilku ostatnich patchów więc się za bardzo nie orientuje. Co oznaczają kolory nicków na koniec gierki? Niebieskie, szare, żółte, czerwone. 

Opublikowano

Ja myślę, że na razie to nie działa prawidłowo, ponieważ gdzieś na forum było 'legenda' tych kolorów, ale żaden z nich się nie sprawdzał.

Opublikowano

Po prostu na tebeli wyników czerwone oznaczają drużynę, która gra po stronie czerwonej(górna strona mapa) a niebieskie drużyne niebieską(dolna strona mapy), żółte nicki to chyba są jak najedziesz myszką na jakiegoś gracza a szare to osoba, która wyszła ­a czerwona na tej małej liście obok to osoba która była AFK.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Pokazuje Ci to kto jeszcze jest w lobby po grze. Jak na szaro to go nie ma, na złoto jesteś Ty itd.

To chyba troche zjebane, bo często mam tak że wszyscy są na szaro ale dalej sobie w lobby na bieżąco wytykają jacy to nie są w różnych językach europy wschodniej  :P

Opublikowano

Kombinują z tymi zmianami jak pijany koń po górkę. Najlepsze jest to, że nikt nie wie ocb :D Ostatnio czytałem gdzieś, że losowo te kolorki się wyświetlają i że to niby jest błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...