Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o ban za griefing

pm161

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę ten temat z myślą, że mi odpowiecie na pytanie. Otóż otrzymałem bana za griefing na miesiąc i pojawiła mi się informacja na steam odnośnie tego że dostałem VAC-a na grę.

link do screena z banem griefing

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=592051931

W profilu steam takie napis:

Zarejestrowane blokady VAC na gry: 1

Moje pytanie brzmi, czy po upływie tych 4 tygodni napis ten z profilu steam zniknie. Czy ktoś miał już taki przypadek?

Zauważyłem też, że za haxy w profilu steam jest taki napis:

Zarejestrowane blokady VAC: 1

Dla zaciekawionych, za co dostałem tą blokadę.

Otóż mecz z randomami, trafiło mi się 4 polaków. Zostałem sam w 1 rundzie przeciwko czterem. Nie ugrałem, zostałem wyzywany od różnych i powiedziano mi ze zostane wywalony w ostatniej rundzie.Skoro mnie wywalą, to po co mam grać. Tak więc tylko BYŁEM na serwie. Nie grałem. I przed ostatnią rundą wyszedłem z serwera, żeby mnie nie wykickowali. Także za takie coś też banują, więc to nie jest dobry REWANŻ.

Opublikowano

Moje pytanie brzmi, czy po upływie tych 4 tygodni napis ten z profilu steam zniknie. Czy ktoś miał już taki przypadek?

Napis z profilu nie zniknie i nie ma możliwości jego usunięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...