Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne informacje o CSGODOUBLE i dobre sposoby betowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

97ad68298de21.png

Witam, w dzisiejszym poradniku postaram się przedstawić wam najlepsze (według mnie) sposoby betowania i najważniejsze informacje o http://www.csgodouble.com .

0f2a36f0900e.png

Zacznijmy od tego, że csgodouble jest to ruletka, na której waluta są "coinsy", które można otrzymać za skiny do counter-strike:global offensive lub z kodu który możemy użyć tylko raz, który daje nam 500 coinsów. Dzięki tej stronie możemy stracić wszystko lub stać się milionerem :)

5d2f8badeddde.png

Strona działa na zasadzie losowania liczb. Gracz obstawia na kolor, Czerwony Zielony lub Czarny . Każdy z kolorów odpowiada zestawowi liczb.

Czerwony to liczby 1-7 46%

Zielony to liczba 0 8%

Czarny to liczby 8-14 46%

Za postawienie i wygranie, nagrody są następujące:

Czerwone  Czarne podczas wygranej podwajają liczbę coinsów którą weszliśmy do gry, na Zielone jednak liczba ta mnoży się razy 14.

Np,

Wchodzimy 100 na Czerwone/Czarne, wygrywamy i otrzymujemy 200 coinsów.

Wchodzimy 100 na Zielone, wygrywamy i otrzymujemy 1400 coinsów.

Podczas jednego rolla (tak nazywa się losowanie), możemy wejść 3 razy, przez co możemy postawić na każdy z kolorów, lub dokładać na jeden kolor.

bd19163a1a45d.png

Zasada wypłacanie coinsów i wpłacanie skinów jest bardzo prosta, strona posiada boty które podczas wypłaty wysyłają ofertę wymiany z wybranym skinem w zamian za zabranie coinsów ze strony. Podczas wpłaty wybieramy na stronie skiny które chcemy wymienić, po czym bot oblicza ile dostaniemy za to coinsów i wysyła nam trade. 

42497c30a661b.png

Pierwszym i najprostszym sposobem jest śledzenie chatu, osoby które tam piszą mają wygrane/przegrane 3000000 coinsów. Często się zdarza, że osoby te mają racje i dzięki ich umiejętności można się łatwo wzbogacić, aczkolwiek nie zawsze maja oni racje.

Kolejnym sposobem jest słuchanie własnego siebie, nikogo nie musimy słuchać i winę możemy zrzucić tylko na siebie. W tym sposobie najlepiej wchodzi tylko w pewniejsze bety (np, 3 czerwone pod rząd i obstawiamy czarny). Jeżeli nie jesteśmy pewnie co do betu najlepiej go zeskipować.

Trzecim sposobem, jest obstawianie tylko na zielone. Jeżeli mamy ponad 5000 coinsów warto użyć tego sposoby by się wzbogacić.

Polega to na tym, że obstawiamy 10 coinsów na zielone, jeżeli przegramy wchodzimy 20 i za każdym razem wchodzimy o 10 więcej (Przy dojsciu do 100 lepiej podkręcić i dodawać więcej, np, po 100 lecz czekac więcej kolejek). Sposób ten nie ma pewnego zwycięstwa, lecz jeżeli będzie zielone, to mamy minimum 150% tego, co włożyliśmy. Warto zostawić taką samą ilość coinsów podczas w chodzenia za 100,200,300 na kilka rolli. Dajmy na przykład, zaczynamy od 10 i dodaje 10 co roll aż do 100 i po 50 aż do 400, włożyliśmy 2200 coinsów, przychodzi roll za 400 i trafia nam się zielone. Mamy 3400 zysku.

5a218c78353dd.png

Mam nadzieje, że poradnik wam się przyda i dzięki niemu dorobicie się milionów :)

Dzięki!

30331_29_08_10_12_41_58.png

Opublikowano

Jestem zmuszony usunąć reflink i link do donate, nie pozwalamy na takie rzeczy :( Temat zostawię, bo jest naprawdę dobry

Opublikowano

Jeszcze dobrym sposobem jest betowanie cały czas zielonego, ale to tak o 2/3 w nocy najlepiej. Cały czas betujemy zielony jak nie było ok. 30 razy zielonego. Zaczynamy od 10, potem 20, 30, 40, aż w końcu się trafi. Dla mniejszych balanców lepiej po 1 -> 2 -> 3 itd. Poradnik całkiem dobry, jednak mógłbyś wspomnieć o patternach, które dają 70% wygranej przy dobrym myśleniu :)

Opublikowano

Spoko, że nie zrobiłeś poradnik ale on jest beznadziejny. Pierwszy sposób to nie sposób. Gram dlugo na tej stronie i robiłem roznumi sposobami nawet to co tutaj opisałeś. ŻADEN nie dał rady a wszystko straciłem. Teraz mam ok.50 k coinsow robiąc jednym sprawdzonym sposobem, żadnej filozofi sprawdzanie czatu, stawianie tylko na zielone bo większość jak nie wszystko stracisz w przeciągu dnia.

Opublikowano

stawianie tylko na zielone bo większość jak nie wszystko stracisz w przeciągu dnia.

Kłóciłbym się. Trzeba używać mózgu. Jest mega fajna opcja sprawdzenia ostatnich betów, jeżeli przez ok. 30 betów nie było zielonego można tak próbować bo jest to naprawdę dobry sposób. Trzeba używać mózgu, tak jak wspomniałem. A co do czatu - niektórzy naprawdę dają fajne predicty które wchodzą, aczkolwiek zawsze jak się samemu betuje większa satysfakcja jest z wygranej :)

Opublikowano

Spoko, że nie zrobiłeś poradnik ale on jest beznadziejny. 

Jeśli mógłbyś mi wytłumaczyć to zdanie byłbym bardzo wdzięczny :) 

A do reszty Twojej wypowiedzi, to jest ona całkowicie bezsensowna, to, że ŻADEN z "moich" sposobów nie dał Ci zwiększenia coinsów, nie znaczy, że one nie działają. Ta strona działa na zasadzie LOSOWANIA, używanie wymienionych sposobów może w niewielkim stopniu zwiększyć szanse, na przewidzenie tego co wypadnie, działa tutaj randomowy system, nawet jeśli opracujemy najdoskonalszy sposób który ma 99% wygranych, nie gwarantuje nam to wygranego, możemy przegrać wszystkie rolle obstawiane, tym złotym sposobem. Jak już mówiłem, wyniki są losowe. To, że Ty wszystko przegrałeś i używałeś "moich" sposobów, jest kompletnie głupie :) 

30331_29_08_10_12_41_58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...