Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutrzejsze Prace Konserwacyjne!

Noix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze,

jutrzejsza przerwa techniczna przyniesie następujące zmiany/nowości:

1. Nowość: klawiatura ekranowa podczas logowania się do gry - jest to dodatkowa opcja zwiększająca poziom bezpieczeństwa. Korzystanie z niej nie jest obowiązkowe, nadal będzie można wprowadzać znaki w tradycyjny sposób.

2. Nowość: nowe wierzchowce (szczegóły: Nowe wierzchowce).

3. Bugfix: usunięcie problemu związanego z nieprzyznanymi bonusami. Gracze, którzy nie otrzymali jakiegoś bonusu za misję od Biologa, mogą to samodzielnie naprawić. Wystarczy porozmawiać z NPC Baek-Go.

4. Bugfix: podczas atakowania jednego moba przez kilku graczy, mob nie otrzymuje odpowiednich obrażeń.

5. Feature: akcesoria do misji na poziom 92 mogą być łączone w grupy (w ekwipunku).

6. Feature: aby wyjść z Groty Wygnańców trzeba porozmawiać z NPC Heuk-Young.

7. Bugfix: problemy związane z eventem Wojna Królestw.

8. Bugfix: rozłączanie postaci (disconnect) podczas używania Combo.

9. Bugfix: gracze, którym zablokowana się misja z Krwistymi Kamieniami mogą ją ponownie rozpocząć.

10. Feature: nowe logo firmy Gameforge na ekranie logowania.

11. Feature: możliwość wymiany wierzchowców w Grocie (jeżeli zdobyty wierzchowiec wymaga wyższego poziomu niż Twój, to możesz go wymienić).

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

No więc sami widzicie. Niektórzy mówili, że będą za 1-2 lata... I będą jutro! ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Fajne info, ale ja nadal nie mam klawy ekranowej xDD +

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

łap + xD

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

W grocie będą lecieć szkatułki a z niej albo wzmocnienie przedmiotu lub 5x pięczęć czy bilet przywołania lwa, wilka, świni i czegoś tam jeszcze na 5 minut.

1 pieczęć = 5 minut

Wprowadzą nowy patch, naprawią inne bugi przy czym powstanie 20 innych...

Opublikowano

Wierzchowce - IS -.-

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
Feature: nowe logo firmy Gameforge na ekranie logowania.

Wow ale "ficzer" xD Dobrze że zmodyfikowałem sobie klienta PL'a.Nie będe miał klawiaturki i innego syfu (choć klawiaturka fajna ;) )

Opublikowano

Sebos nie wiesz a perdolis* głupoty Wierzchowce nie będą w Is tylko będą bilety w grocie dropiły. Nie wie ale posta nabić musi ..

imetin_logo.png

Opublikowano

Słownika pewnie też nie widziałeś na oczy -.-.Boże widzisz ,a nie grzmisz.

Jak ktoś pisał :Wierzchowce będą za jakieś tam skrzynki na 5 min ,te na parę godz. zapewne w IS będą.

@Down

Pożyjemy - zobaczymy

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

IS robi sraczke z mógzgu...

Na DE są wierzchowce i tymi biletami się nie da handlować a w IS ich również nie ma.

Dodatkowo jak czytałem wypowiedzi na forum oficjalnym to jeden user dobrze mówił, "wydropisz parę wzmocnień przedmiotu to będziesz chciał zmienić te bony", kasa leci i nie muszą dodawać mountów do IS żeby zarobić.

Opublikowano

Jak by ktoś chciał więcej info o wierzchowcach to zapraszam tutaj:

http://wiki.metin2.pl/index.php/Wierzchowce

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Na DE również jest, już gdzieś pokazywałem ale specjalnie dla was zrobiłem zrzutkę z DE ;p Tak będzie wyglądała na PL :) Teraz jak ktoś się będzie obawiał 'kejlodźera' to niech pisze z myszki :P

beztytuumpo.th.png

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

ciekawe o ktorej prace zakoncza, jak wroce z pracy to pewnie juz beda latac na nowych koniach :/

A ja musze 75lvl dobic i eq skolowac :)

EDIT:

juz jest nowa klawiatura

klawiaturao.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Ciekawe kiedy podadzą z jakich mobków dropią te szkaty :mellow:

Podadzą to idę dropić będzie się czym wozić po M1 xD

Co do klawiaturki bardzo zryte układy :D

Opublikowano

Teraz Administracja się bawi z nami w kotka i myszkę. niech nie dodają bezużytecznych rzeczy(po co komu ta klawiaturka?), niech zwiększą limit lvl i dodadzą epiki. Wtedy więcej ludzi wróci na PL(zapewne:P)

Take jet moje zdanie, dziękuję dobranoc.

Opublikowano

odpalili monastyr!!!!! teraz czekac na reszte serwerow :)

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...