Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cassino script

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rafaeru chodzi o to ze po update tibii powstał nowy deposit i po otwarciu dp, skrypt nie działa bo zaiast podanych bp sa te skrzynki I,II.III.IV i trzeba zmienić by skrypt zamiast bp otwieral te skrzynki

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Jest na to sposób jak otworzy depo  bot to jak pojawia się okno z tymi 17 skrzynkami z każdego miasta to sam szybko otwierasz skrzynkę w której są bagi (robisz to za bota) i on najpierw otwiera green backpack a na koncu otworzy orange backapck

Opublikowano

@ganar24

no to chyba logiczne, ale jemu nie otwiera chyba lockera bo to na ots (tak wnioskuje po screenie)

Tak ots. jak ten config zmienic? da to coś?

Rafaeru chodzi o to ze po update tibii powstał nowy deposit i po otwarciu dp, skrypt nie działa bo zaiast podanych bp sa te skrzynki I,II.III.IV i trzeba zmienić by skrypt zamiast bp otwieral te skrzynki

Dokładnie. I co mam teraz zrobić?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

reupload ss'a please, jakis smieszek go usunął - pomoge, ale nie bardzo wiem gdzie leży problem x d

Opublikowano

Pomozesz nie wiedzac jak.... brawo. Sęk w tym, że numery depo zostały zmienione, i cassino skrypt jest na pla, nie otsy

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

cry is free cebulaczki, zrobiliście imbę z moim skryptem który wstawiłem za darmo, sprzedając go, braliście wszystkie creditsy na siebie i tak dalej. Jak jest ktoś zainteresowany działającym skryptem zapraszam na priv, na pewno się dogadamy :)

Hugo _/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...