Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy zmniejszające ping

dextigod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze! Jakie są jeszcze programy zmneijszające ping? Mam BattlePing (wywala po 20min, ale jest dobry, ale trzeba zaplacic) i WTFast (średni, stabilizuje ping by nie skakał, ale zawyża go lekko). mam ping w grze iod 47 do 60 i skacze lekko do 100 czasami. Chcialbym program, który mi ustabilizuje go i bd mial ok 50 pingu bo na WTFascie mam po 60-70, a battle ustabilizowal i zmniejszyl tylko, ze jest platny jesli chce sie grac wiecej niz 20 minut. jakies inne propozycje? laterix nic nie daje tak samo Pingzapper

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...