Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kolejny krok do trade?

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Odnoszę się do Was z zapytaniem, otóż zakupiłem dwie bronie - awp hyper bestia (przetestowana w boju) oraz AK-47 Point Disarray (przetestowany w boju) i chcę zrobić drogę do kosy. Na co powinienem teraz wymienić te bronie?

Pozdrawiam.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Dlaczego zawsze kupujecie bronie zamiast kluczy? Jak jeszcze ja coś działałem z tym to zawsze kupowało się klucze żeby kupić taniej bronie, które z kolei sprzedawało się drożej. Teraz tak to nie działa?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Dlaczego zawsze kupujecie bronie zamiast kluczy? Jak jeszcze ja coś działałem z tym to zawsze kupowało się klucze żeby kupić taniej bronie, które z kolei sprzedawało się drożej. Teraz tak to nie działa?

Dziala,ale jesli ktos jest tepakiem to sry.

@top

wymien 2:1

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Wejdz na csgodouble wplac te skiny i wyplac cos o tej samej wartosci ew. dobij troche punktów i wypłacasz na 1 item i tradujesz. Było już klucze kupić na OPSkins ..

Opublikowano

Witam.

Odnoszę się do Was z zapytaniem, otóż zakupiłem dwie bronie - awp hyper bestia (przetestowana w boju) oraz AK-47 Point Disarray (przetestowany w boju) i chcę zrobić drogę do kosy. Na co powinienem teraz wymienić te bronie?

Pozdrawiam.

Synu, powiem tak zaczynałem od tego że dropła mi skrzynka warta 5euro sprzedałem za hajs i kupiłem jakieś gówna aż doszedłem do asiimov bs m4 i tak trejdowałem aby zawsze być do przodu o jeden klucz. np kupowałem asiimova za 5kluczy sprzedawałem za 6 i tak to się ciągneło aż zrobiłem z 20 kluczy i już się zaczynała wyższa kwota trejdowania. Teraz mam karambita i 20 kluczy i sprzedaje wszystku (matura wita.) W każdym razie musisz dużo na csgolounge siedziec i szukać fajnych ofert. korzystaj ze strony csgo.steamalalist jakoś tak tam jest pokazana średnia cena broni i ile kluczy możesz za nią dostać.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...