Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam taki problm z serwerem jak wlanczam klienta to pisze mi tak

Akcja anulowana

Program Internet Explorer nie może utworzyć łącza do żądanej strony sieci Web. Strona może być tymczasowo niedostępna.

--------------------------------------------------------------------------------

Spróbuj wykonać następujące zadania:

Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.

Jeśli ta strona była już odwiedzana i chcesz zobaczyć, co jest przechowywane na tym komputerze, kliknij menu Plik, a następnie kliknij polecenie Praca w trybie offline.

Aby uzyskać informacje o przeglądaniu w trybie offline za pomocą programu Internet Explorer, kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Spis treści i indeks.

Internet Explorer

normalnie mam neta wszystko dziala a to jakos mi sie nie chce wlonczyc ;/ nie wiem czemu pomuszcie mi jakos daje +++++ za pomoc

Opublikowano

nikomu gra nie dziala, podczas proby włączenia wszyscy tak maja...jakis problem ze strona znowu...

ehhh....pewnie znowu za 3 dni to naprawia...

je bac taki server, co 3 dni jest jakas przerwa bo by nie bylo...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak, kilka godzin a zobaczycie ze server bedzie za 3 dni heh...

Powiedz mi chlopie czy ktos cie zmusza do gry na tym serwerze? To nie jest global to cholery ktorego wydala firma GF... I na privach zawsze ale to zawsze beda jakies niedogodnosci :) A cierpliwosc jest naszym najwiekszym przyjacielem :)

Opublikowano

to za co ku*** bieżecie kase??? tyle osob wysyla smsy i co? do kieszenie hajs...

a wy zamist cos robic zeby to dzialalo w miare dobrze to chu** robicie...

co 3 dni musi byc kilka dni przerwy bo by nie bylo jak by sie cos nie dzialo...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to za co ku*** bieżecie kase??? tyle osob wysyla smsy i co? do kieszenie hajs...

a wy zamist cos robic zeby to dzialalo w miare dobrze to chu** robicie...

co 3 dni musi byc kilka dni przerwy bo by nie bylo jak by sie cos nie dzialo...

Powiem ci szczerze ze mam w dupie te osoby. Bo aby zrobic militara/bojowca , nie potrzeba wysylac SMS-ow bo ta opcja jest tylko dla leniwych ludzi ktorym nie chce sie ruszyc dupska i pojezdzic pare dni :)I jak pisalem ''Zanik syganlu'' :)

Opublikowano

Powiem ci szczerze ze mam w dupie te osoby. Bo aby zrobic militara/bojowca , nie potrzeba wysylac SMS-ow bo ta opcja jest tylko dla leniwych ludzi ktorym nie chce sie ruszyc dupska i pojezdzic pare dni :)I jak pisalem ''Zanik syganlu'' :)

nie wiesz ile moze trwać naprawa ? :)

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

MakYs nie żebym za Toba przepadał,ale racje przyznać Ci musze....Ja nie wydalem nawet grosza na tego priva....Co to za problem zrobic sobie militara???A to że jest off trudno jak MakYs powiedział "A cierpliwosc jest naszym najwiekszym przyjacielem " .Bez metka też się da żyć.....Pozdrawiam przede wszystkich tych ktorzy za mna nie przepadaja:)

2262874723.png

Opublikowano

dokladnie.. sorry ten od Stali rzeszow :D. -> Detonator.. ale jest wiele innych rzeczy.. nauka ci dobrze zrobi lub wyjscie na dwor ^^.. sam preferuje siedzenie na kompie granie w metka.. ale tez ile mozna :D.. w tej chwili zrobilem sobie przerwe ale jestem w trakcie(nie jestem pewien czy dobrze napisalem :D.. mieszkam w Irlandii.. nie czepiajcie sie do mojej polszczyzny ;))) ) nauki .. Wiec BEZ METKA DA SIE ZYC LUDZIE!! DA SIE !!! A MY CZEKAMY :D..

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

A ja się ciesze że serwer off :) wiem że niedługo bedzie ON a do tego czasu połowa NOOB'ów będzie miej i dzieci :] Boże Jak wejdę do miasta odrazu mam spam na pół monitora Daj coś... pod exp... itd. PORAŻKA ....

Chwila przerwy wam źle nie zrobi!! tak patrząc niekiedy to gracze grają po 6-8 godzin dzienie przerwa i potem pół nocy... TO JEST PORAŻKA !! dajcie sobie chwile na luuuuz Idźcie na Pole pograć w nogę itd.

Znam kilku tzw. "Metinowców" to ich ręka niczym mój palec... chodży jak patyk a NAJGORSZE JEST to że jak idziemy po takiego jednego i mówimy "chodz zagrać w nogę" a on na to "Nie Teraz Gram" albo "Nie Jest Event wbijaj na ch2 ze mna pogramy!!"

to jest porażka! piękny dzień, wymarzony do piłki żeby sobie z kolegami pokopać TO NIE! rozumiem jak jest zimno, deszcz pada, śnieg pada trzeba się pouczyć czy coś sensownego ale żeby Grać na kompie w ładny dzień. TO JEST PRZESADA

PS: A dla tych co siedzą 12/24 na MPC żeby wiedzieć czy serw ON to będzie on przeczuwam że do 22 będzie. A dlaczego tak uważam? ponieważ wygląda mi to na jakiś problem u dostawcy serwra (coś takiego żeby był dedykt)

i tyle na ten temat... :) thx