Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na forum jako moderator

Rekinx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mieliście tak (piszę do moderatorów) ,że jak chcieliście zdobyć moderatora to miesiąc dwa trzy wcześniej jebaliście posty raporty i poradniki jak pojebani gdy już dostaliście Kida to robiliście swoje a jak już rangą stał się moderator to mieliście wyjebane po całości ? Bo ja tak miałem ;) :P ;{

Opublikowano

Nie posiadam tu Moderatora, ale jak miałem na innych forach już pewną rangę, to siedziałem prawie przez całe dnie przy moderacji i mi się nie nudziło. 

denzel.png

Opublikowano

Z tym moderowaniem jest trochę jak z nową pracą...

Przychodzi "świeżak", chce się wykazać i zapiernicza jak pojeb, żeby dostać posadkę (ew. umowę).

Gdy już osiąga swój cel, poznaje środowisko, w którym pracuje i widzi, że każdy (większość) leci w kulki i sam

zaczyna lecieć w kulki. A potem zaczynają się cięcia kadrowe, rotacja pracowników itp.

arijh2.jpg

Opublikowano

miałem tak kiedyś tutaj jak dostałem globala potem mi się odechciało, jest zapał tylko na początku potem już nie

[*} Mountains thanks..

Opublikowano

Każdy z moderatorów ma chwile gorszej aktywności, ale to normalne. Czasami jest zapał do pracy, a czasami go brak.

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze to nie jest praca a wolontariat bo za prace masz kasę a za to nic a nawet jeszcze dopłacacie no bo prąd, internet itd. A co do tego lenistwa to ja osobiście nie miałem ale z czasem po prostu zmieniają sie priorytety i zamiast patrzeć w ekran patrzysz w przyszłość. 

1388363882-U262029.png
Admin Cienia
Opublikowano

Faktycznie, niektóre osoby po otrzymaniu "rangi" wszystko olały, były jednak takie, u których pojawiły się ważniejsze sprawy w życiu przez co musiały opuścić ekipę forum (niekoniecznie moderacyjną). Cały temat nie ma zbyt dużego sensu, ponieważ ludzie są różni i nie można oceniać tutaj ogółu podobnymi kryteriami.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja tak nie miałem, a i tak mnie wyjebali  :((  :((

miej wyjebane a będzie ci dane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...