Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd na PS4. WS - 37397 - 9

Grabierzca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wielu mam problem z takim błędem na PS4 jak : WS-37397-9 , z tego co już się dowiedziałem jest problem z połączeniem się do PSN.

Niestety nie wiem jak mam go naprawić. próbowalem resetowac router, wpisywać recznie wszystko i nic z tego, dałem na automatycznie i mam takie samo ustawienie jak zawsze. nie moge sie wpisac na swoje konto PSN bo odrazu wyskakuje mi ten blad a mam polaczenie z internetem poniewaz przegladarka mi normalnie funkcjonuje.

mam taką prośbę do kogoś, aby mógł mi podać jakiś poradnik lub napisać co moge zrobić żeby mi to zadzialalo. 

@Edit: Wchodzac na strone playstation i chcac sie zalogować wyskakuje mi :

Access Denied

You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?"on this server.

Reference #18.64341602.1451841059.6202f57

Prosze o pomoc

W statusie PSN jest wszystko na zielono

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na Angielskich forach to Sony coś nabroiło i poblokowali konta, mieli jakas usterke... i jezeli ktos nie ma zmiennego IP to ma troche do roboty, bo musi zadzwonic do operatora sieci i poprosic o zmiane adresu IP :> Próbowalem wszystkiego, po paru godzinach siedzenia nad tym bledem jest to pewne. nie cieszy mnie ta informacja...

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...