Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na nerwy

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jak reagujecie na przegrywanie, błędy fify, lagowanie itd. Fifa budzi we mnie tak negatywne emocje, że po stracie gola muszę uderzyć w biurko, kopnąć co mam obok siebie dosłownie mogę zrobić wszystko. Jestem raczej spokojnym człowiekiem i rzadko się denerwuję, ale przy fifie to wyjątkowo i jest to dziwne, bo mimo to lubię w nią grać. Jakie macie sposoby na radzenie sobie z nerwami?

Opublikowano

Heh. Co prawda mam pada za 130 zł, oszczędzam go od fify 14, lecz w tej fifie po prostu uderzam w niego prawie co mecz.

W biurko nie kopie, ale pad cierpi najbardziej :'(

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Denerwujesz się i masz sporo siły żeby uderzyć w biórko itp? Proste strata brami = szybkie 10 pompek.

Myślę że 10 pompek to może byc za mało ^.^ Ja gdy się denerwuję przy grze w fife to po prostu jem xD Zrób sobie z 40 kanapek na jeden mecz i problem z głowy ^^ 

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...