Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZARABIANIE NA YT PRZY małych wyświetleniach, co i jak opisuje ja :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemaneczko forumowicze!

Pewnie wielu z Was zastanawiało się nad karierą Youtubera.

Ile się zarabia i jak wygląda początek. 

Chciałbym Wam przedstawić mniej więcej, o co chodzi z tym zarabianiem na YT przy małych wyświetleniach i przy małej ilości subskrypcji. 

Wiele filmów widziałem z tym tematem, ale były one wysyłane przez Youtuberów z najwyższej półki, w celu pokazania jak to jest na tym najwyższym stopniu popularności na YT, 

mega sumy, miliony wyświetleń i setki tysięcy subów. 

Ja natomiast pokażę Wam dziś jak to jest na początku, mam nadzieje że nie zniechęcę przyszłych gwiazd YouTube'a do nagrywania, 

serdecznie polecam i zapraszam do zapoznania się z materiałem! :)

PS: Warto czytać opis! + Pytać w komentarzach jeżeli coś nie jest jasne :)!

Opublikowano

'Nie polecam AdSense, bo zablokowali mi możliwość zarabiania z powodu jakiejś tam głupoty'

Tak to jest, jak się nie czyta regulaminów, a potem jest problem, bo JEZUSMARIA ZŁY ADSENSE. Jakbyś postępował zgodnie z regulaminem to by nie było problemu.

Wyłączyłem filmik po minucie, po pierwsze intro jest bardzo głośne, a Twój głos normalny - ustaw to na ten sam poziom, po drugie Twój sposób mówienia mnie po prostu usypia, robisz za długie przerwy pomiędzy zdaniami/wyrazami, bez żadnej muzyki, na samym obrazie też się nic nie dzieje, nuda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...