Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto obejrzeć?

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto obejrzeć:

• Noragami Aragoto
  • Hajime no Ippo
  • Shokugeki no Souma

Dlaczego tak? Dlaczego nie?

Opublikowano

1. No jak ci się pierwszy sezon podobał, to dlaczego nie?

3. Mnie się bardzo podobało, bardzo przeżywałem wszystko z bohaterami, ale to jest w sumie przeciętny shounen, tyle że przeniesiony do kuchni. Możesz spróbować. Ja tam polecam.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Hajime no Ippo i Shokugeki no Souma  polecam od siebie bo obydwa tytuły obejrzałem i bardzo cenie. Pierwszy za to że jest znakomitą sportówką o boksie z wyraźnymi charakterystycznymi postaciami, niektórzy twierdzą ze to absolutny klasyk a drugie za to że trzyma wysoki poziom jeśli mowa o bohaterach i animacji. O minusach raczej ciężko mówić w obu przypadkach bo są to po prostu bardzo dobre produkcje. Norgamai Arogato to kontynuacja pierwszego sezonu ale tego nie widziałem wiec sie nie wypowiadam.

pzdr

Opublikowano

1. O wiele lepszy sezon od pierwszego. Trochę poważniejszy klimat. Poznajemy kilka ciekawych rzeczy, jak

imię Yato oraz "Ojca" Yato­

itp.Trochę walk / akcji, miło popatrzeć. Kreska bardzo ładna, fabuła ciekawa. 

2. Nie oglądałem. Podobno dobre / bardzo dobre anime sportowe

3. On-hold po kilku odc, kiedyś może powrócę. Komedia, pojedynki na jedzenie (kto przyrządził lepsze) Główny bohater coś zrobił, jakaś laska to zjada i doznaje orgazmu. Takie DxD w kuchni, hehe. Został zapowiedziany drugi sezon. 

Opublikowano

@Sil√eR

Później z tymi "orgazmami żywieniowymi" się uspokaja i nie jest tak tragicznie.

2. Prawie całe obejrzałem jakoś nie mogę się zebrać by dokończyć. Sportówka bardzo dobra, ale humor czasami jakiś taki... no łapanie się za ch. pod prysznicem to jednak nie mój typ humoru. 

3. Myślę że warto. Zawsze to jakaś odmiana po tonie "battle ecchi". 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

2. anime o treningach itd, takie typowe dla nastolatków, którzy są obecnie sfazowani na punkcie jakiś tam treningów. Bez cudów, z dosyć fajnym humorem - no mi słabo podpasowało, kilka odcinków i odpadłam, ale pewnie dlatego, że jestem kobietą i mnie to po prostu nie kręci. :v

3. Mi tam się bardzo podobało. Trochę gotowania z lekkimi podtekstami takie fajne. (bez tekstów Silka do kuchni plox) 

Opublikowano

Czy warto obejrzeć:

• Noragami Aragoto
  • Hajime no Ippo
  • Shokugeki no Souma

Dlaczego tak? Dlaczego nie?

1.Drugi sezon o wiele lepszy niż pierwszy - więcej dowiadujemy się o bohaterach, wątki o wiele ciekawsze (i tak czuję, że wszystko co najlepsze okrojono)

2.Nie znam

3. Oczywiście, że tak pomijając już orgazmy podczas spożywania. Jak się wkręcisz, to odcinek będzie leciał za odcinkiem :P

gfgdf

Opublikowano

1. Tylko jeśli lubisz Bishamon i resztę bohaterów, inaczej nie

2. Jeśli chesz trochę bardziej 'realistycznego' shounena od zera do bohatera, ale niezbyt to polecam.

3. Dla samej kreski i seiyuu warto. A jak 'fabuła' podejdzie to jeszcze lepiej ;)

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...