Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyCrazy

TovVex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23502550040983923747.png
info.png
IP SERWERA:  MyCrazy.pl
SLOTY:  70
TYP:  Survival+Frakcjie
PVP:  TAK
PREMIUM:  NIE
NETHER:  TAK
POTWORY:  TAK
ZWIERZETA:  TAK
WHITE LIST:   NIE

admin.png
Właściciel: Matheo69, Moderator: Kreiris, Moderator: adi290702 ...
pluginy.png
Własne
strona.png
www.MyCrazy.pl
opis.png
Szukasz profesjonalnego serwera EasyHC? 
MyCrazy.pl zapewni Ci najlepszą zabawę bez lagów! 
Organizujemy konkursy na rangi VIP/SVIP.

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Na początku prezentacji zachęcił mnie ładny obrazek, ale potem było już tylko gorzej. Tak jak napisał @Galador256, brakuje screenów i lepszego opisu. Nie wciskajcie ludziom kota w worku. Zaciekawił mnie jednak tryb serwera - po słowie "Frakcje" spodziewam się pluginu Factions. Przypuszczam więc, że serwer mimo słabej prezentacji może wypalić.

Opublikowano

Na początku prezentacji zachęcił mnie ładny obrazek, ale potem było już tylko gorzej. Tak jak napisał @Galador256, brakuje screenów i lepszego opisu. Nie wciskajcie ludziom kota w worku. Zaciekawił mnie jednak tryb serwera - po słowie "Frakcje" spodziewam się pluginu Factions. Przypuszczam więc, że serwer mimo słabej prezentacji może wypalić.

No tak jak się będą reklamować tak dalej jak reklamowali się u @booterxyz na serwerze i na innych dużych serwerach to na pewno serwer długo będzie..... 

@AntyWarn

Wszedłem na serwer i odrazu zobaczyłem że to jest dla mnie serwer na 2 dni grania!

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Witam, Moja ocena serwer/strony

+ Strona jest ładnie napisane i przejrzyscie jedynie co mi przeszkadza to to ze Top 10 PVP oraz Top 10 Gildi nie można prawie przeczytać | 9/10

+ Serwer posiada dosyć ładnego Spawna | 9/10

+ Z tego co się dowiedziałem to Pluginy są dobrze skonfigurowane | 10/10

+ Jakiś tam plugin wasz jest ale nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzic ;) | 9/10

- Czy ja wiem czy Skript, Essentials, FunnyGuilds, xg24-discoarmor, xfreakrandomtp, są wasze.... | 2/10

- Jest o wiele za dużo zabezpieczeń na serwerze | 1/10

- Gdy pierwszy raz wejdziesz na serwer teleportuje cie gdzies obok spawnu.

- Przy wpisywaniu zlej komendy wyskakuje wpisz /pomoc lub /help po wpisaniu /help wyskakuje ze nie ma takiego komendy good job.  | 1/10

- Jest już za dużo serwerów EasyHC|MediumHC

­

Opublikowano

Witam, Moja ocena serwer/strony

+ Strona jest ładnie napisane i przejrzyscie jedynie co mi przeszkadza to to ze Top 10 PVP oraz Top 10 Gildi nie można prawie przeczytać | 9/10

+ Spawn posiada dosyć ładnego Spawna | 9/10

+ Z tego co się dowiedziałem to Pluginy są dobrze skonfigurowane | 10/10

+ Jakiś tam plugin wasz jest ale nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzic ;) | 9/10

- Czy ja wiem czy Skript, Essentials, FunnyGuilds, xg24-discoarmor, xfreakrandomtp, są wasze.... | 2/10

- Jest o wiele za dużo zabezpieczeń na serwerze | 1/10

- Gdy pierwszy raz wejdziesz na serwer teleportuje cie gdzies obok spawnu.

- Przy wpisywaniu zlej komendy wyskakuje wpisz /pomoc lub /help po wpisaniu /help wyskakuje ze nie ma takiego komendy good job.  | 1/10

- Jest już za dużo serwerów EasyHC|MediumHC

Spawn posiada dośyć ładnego Spawna? ;p

Serwer jak dla mnie 5/10, widać że jest postawiony na kradzionych pluginach z innych serwerów ;/

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...